پیش آگهی بیماران با درد حاد قفسه سینه که به عنوان آنژین ناپایدار کم خطر یا درد غیر قلبی از یک مرکز آموزشی تشخیصی اورژانس از مهر ماه 83 تا مهر ماه 84 مرخص شدند

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,728

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEM02_014

تاریخ نمایه سازی: 18 آبان 1386

چکیده مقاله:

بیماری قلبی از شایعترین علل مرگ و میر در سراسر دنیا می باشد و عدم تشخیص صحیح در بیماران پر خطر که با انفارکتوس میوکارد از بخش اورژانس مرخص می شوند می تواند منجربه عوارض وخیم شود. اهداف: این مطالعه به منظور تعیین عوامل بالینی خطر در بروز پیامدهای نامطلوب از جمله آنفارکتوس میوکارد، آنژیو پلاستس ، بای پاس عروق کرونر(CABG) و مرگ در بیماران با شکایت درد قفسه سینه در طی مدت 6 روز پس از ترخیص آنان از یک دپارتمان آموزشی-تخصصی اورژانس انجام گرفت. روش کار: در این مطالعه آینده نگری تمامی بیماران بزرگتر از 18 سال که با گله و شکایت درد قفسه سینه غیر تروماتیک به بخش اورژانس بیمارستان حضرت رسوا اکرم (ص)درتهران از تاریخ مراجعه نموده و در طی کمتر از 24 ساعت مرخص شده بودند تحتبررسی قرار گرفتند. جهت ارزیابی یک فرم "آنالیز خطر در قفسه سینه" برای هر یک از بیماران پر شده بود. 60 روز پس از ترخیص ، با تمام بیمارانی که فرم آنالیز خطر در قفسه سینه در مورد آنها تکمیل شده بود جهت تعیین وضعیت بالینی تماس گرفته شد. نتایج: در مجموع امکان کسب اطلاع از 500 بیمار که وارد مطالعه گردیدند، 60 روز پس از ترخیص آنان فذاهم گردید. تنها 9 بیمار دچار پیامدهای نامطلوب شده بودند که از بین آنها 1 نفر به علت بیماری قلبی – عروقی جان سپرده بود. 2 نفر به علت حمله قلبی در بیمارستان بستری شده بودند، 1 بیمار تحت جراحی CABG و 5 نفر نیز تحت آنژیوپلاستس کرونر قرار گرفته بودند. نتیجه گیری: در بیماران مراجعه کننده به بخش اورژانس با شکایت درد قفسهسینه که بدون انجام تست ورزش مرخص شده بودند، احتمال بروز عوارض خطیر و مرگ در طی 60 روز پس از ترخیص پایین بوده است.

نویسندگان

علی بیداری

عضو هیات علمی طب اورژانس دانشکده علوم پزشکی ایران

مهشید پناهی

پزشک عمومی

لیلا جمالی

پزشک عمومی

اشکان طیب زاده

دستیار طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی ایران