بررسی اثرات توام آلودگی صوتی و شیمیایی کارگاه های مفتول کشی و اثرات ناشی ازآن بر انسان ( مطالعه موردی: کارگاههای مفتول کشی اردکان یزد)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 616

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICESAL01_031

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

در یک بررسی کمی در کارگاه های مفتول کشی اردکان یزدبه منظور بررسی اثرات توام صداومواد شیمیایی بر سلامت کارگران, تحقیق کمی و تحلیلی در تاریخ93/6/23 صورت گرفت.به همین منظور در دو محیط 18 نفره شاهد و تیمار با استفاده از دستگاه مدلfast میزان الودگی صوتی در محیط تیمار اندازه گیری شد و برای تعیین میزان الودگی شیمیایی نمونه برداری با استفاده از دستگاه Air sampling pumpo, solidsorbennt tube در هر دو محیط صورت گرفت . طبق نتایج به دست امده میزان صدای تولید شده دراکثر نقاط محیط که در معرض الودگی صوت بوده بیش از حد استانداراست واز 9 نفرافراد حاضردرمحیط تیمار, تعداد 5نفردارای افت خفیف , 2 نفردارای افت متوسط و 2نفردارای افت شدید شنوایی می باشد همچنین در 3 نفر افت شدید, 2 نفر افت متوسط و 4 نفر افت خفیف تنفسی مشاهده شد . با توجه به نمونه برداری ازمواد شیمیایی در محیط با آلودگی صوتی کمتر مشخص شد میزان این مواد شیمیایی بیش ازحد استاندارد بوده است که اثرات ان در 4نفر دارای بیماری تنفسی خفیف مشاهده گردید وجود اختلاف معنا دار بین دو محیط شاهد و تیمار نشان دهنده ان است که الودگی صوتی در جذب بیشتر مواد الاینده شیمیایی موثر بوده و این امر نیازمند مطالعات بیشتری در آینده می باشد.

نویسندگان

سیدمحمد وکیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگیهای محیط زیست- دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

هادی زارعی محمودآبادی

استادیارگروه محیط زیست- دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

اوا محمدی ده چشمه

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگیهای محیط زیست- دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

شهرزاد اسوبار

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگیهای محیط زیست- دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • زارعی محمود آبادی، هادی _ 1391 بررسی الودگی صوتی در ...
  • عرفانی، محمد، کاهش الودگی صوتی با تاکید بر طراحی فضای ...
  • I33 بهرام سلطانی، کامبیز، 1371، مجموعه مباحث و روشهای شهر ...
  • سپهرنیا، شهرام، اعرابی، سید حامد، 1384، صدای محیط، انتشارات سزمان ...
  • ا عباسپور، مجید، 1382، مهندس محیط زیست، جلددوم، انتشارات دانشگاه ...
  • نمایش کامل مراجع