اولویت بندی ریسک های ایمنی برای ساختمان های سبز با استفاده از استاندارد LEED Prioritizing safety risks for Green Building Construction Using LEED

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,227

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICESCONF01_277

تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1394

چکیده مقاله:

یکی از مطالعات اخیر نشان داد که گواهینامه رهبری در انرژی و طراحی زیست محیطی (LEED) ساختمان هایی که نرخ آسیب قابل ثبتو ضبط داشتند 9٪ بیشتر از ساختمان های سنتی بود که این طراحی روی آنها انجام نشده بود.مطالعه دیگری به دنبال این مطالعه نشان داد کهجنبه های متمایزی ازالمان های طراحی و روش ها و ابزارهای ساخت وجود دارند که برای دستیابی به گواهینامه LEED که دارای اثراتمنفی روی ایمنی کارگران است استفاده میشود.تحقیق شرح داده شده در این مقاله بر اساس دانش قبلی توسط کمی سازی کردن درصددمحاسبه افزایش درصد ریسک ایمن در سطح اولیه از استراتژی های طراحی و روش اجرا شده به منظور کسب اعتبار گواهینامه است. در مجموع26 مصاحبه و 11 مصاحبه اعتبارسنجی با طراحان و پیمانکارانی که 4 چهار پروژه LEED و 100 پروژه های سنتی را به اتمام رسانده بودندو در صنعت ساخت و مهندسی و معماری 18 سال تجربه داشتند ، انجام شد. نتایج نشان می دهد که عناصر و ابزار ها و روش های اجراشدهساخت و ساز به منظور دستیابی به افزایش اعتبارات 12 تا از پروژه های LEED از 49 پروژه دفعات آسیب و یا قرار گرفتن در معرض آسیبرا در محیط های با خطر بالای شناخته شده افزایش می دهند.مهمترین اثرات 36 درصد افزایش در جراحات، کشش ها، و رگ به رگ شدن ناشی از بازیافت مواد ساخت و ساز؛ 24 درصد افزایش در سقوطبه سمت سطوح پایین تر در حین اجرای سقف به دلیل نصب و راه اندازی در محل انرژی های تجدید پذیر (به عنوان مثال، پانل PV)،افزایش 19 ٪ در فشار چشم در هنگام نصب غشاء های بازتابنده بام و افزایش 14 ٪ به علت قرار گرفتن در معرض مواد مضر در هنگام نصبفناوری های جدید فاضلاب بودند. این نتایج می تواند برای درک اثرات ایمنی طراحی ساختمان پایدار مورد استفاده قرار گیرد ، آگاهی طراحها افزایش می یابد، و به پیمانکاران در اولویت بندی بهتر منابع ایمنی کمک می کند.

نویسندگان

سعید اکبری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه علم و صنعت ایران

سیدمحمدجواد حسینی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

علی شعبانی اصل

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • [[]انجمن مدیریت سبز ایران (LEED)لید، سیستمی برای رتبه بندی ساختمان ...
  • Eicholtz, P., Kok, N., and Quigley, J. (2009). "Doing well ...
  • Esmaeili, B., and Hallowell, M. R. (2011). "A decision support ...
  • Fortunato III, B. R., Hallowell, M. R., Behm, M., and ...
  • Gambatese, J., Behm, M., and Rajendran, S. (2009). "Designer's role ...
  • safety and health risk quantification for Activity-based؛ [6]Hallowell, M. R., ...
  • Hallowell, M. R., and Gambatese, J. A. (2010). "Population and ...
  • Jannadi, O. _ and Almishari, S. (2003). "Risk assessment in ...
  • Larsson, T. J., and Field, B. (2002). "The distribution of ...
  • Rajendran, S., Gambatese, J. A.. and Behm, M. G. (2009). ...
  • نمایش کامل مراجع