بهینهسازی و برنامهریزی واحدهای تولید پراکنده خورشیدی و گازی درشبکههای توزیع توسط الگوریتم ترکیبی HGAPSO به منظور حداقل سازی تلفات انرژی الکتریکی و انتشار گازهای گلخانه ای

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 797

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICESE01_187

تاریخ نمایه سازی: 18 خرداد 1393

چکیده مقاله:

مزایای بسیار انرژیهای تجدیدپذیر و جهتگیری سیاستها در حرکت به سوی اقتصاد بدون نفت، اولویت بخشی به توسعه اینگونه انرژیها را ضروری میسازد. کاهش انتشار گازهای گلخانهای یکی از مهمترین دستاوردهای استفاده ازانرژیهای سبز است. از سوی دیگر بکارگیری منابع تولید پراکنده ) DG ( و امکان تولید در نزدیکی محل مصرف، شرایط کاهش تلفات انرژی الکتریکی و بهبود شاخصهای فنی را نیز مساعد نموده است. بر این اساس مقاله حاضر با ارائه روشیمناسب به بهینهسازی )مکانیابی و تعیین ظرفیت( و برنامهریزی واحدهای خورشیدی و گازی پرداخته به نحویکه تلفات انرژی الکتریکی و انتشار گاز CO2 به حداقل محدود گردد. ابزار بهینهسازی الگوریتم قدرتمند ترکیبی PSO و GA به نام HGAPSO میباشد که ضمن برخورداری از مزایای الگوریتم ژنتیک در مدلسازی مسائل حجیم، از ویژگی سرعت بالای الگوریتم PSO نیز بهره جسته است. نکته حائز اهمیت دیگری که در این مقاله مورد توجه قرار گرفته است، نحوه مدل- سازی بارها میباشد. در بسیاری از تحقیقات، بارها بصورت ثابت )متوسط یا پیک( فرض شده و به همین دلیل نتایج بهینهسازی آنها )کمینه نمودن تلفات توان ( دارای خطای قابل ملاحظهای میباشد. در مقاله حاضر، با هدف کمینه نمودن تلفات انرژی ، بارها بصورت متغیر با زمان )طبق یک نمونه الگوی بار واقعی( و وابسته به ولتاژ در سه نوع صنعتی، تجاری و خانگی مدل شدهاند. در نهایت برنامه نوشته شده در محیط MATLAB ، روی شبکه آزمایشی 33 شینه پیادهسازی شده و نتایج مورد ارزیابی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها:

الگوریتم بهینهسازی HGAPSO تلفات انرژی الکتریکی گاز گلخانهای واحد خورشیدی واحد گازی

نویسندگان

سارا صبرآموز

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی انرژی، دانشکده محیط زیست و انرژی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

رضا ابراهیمی

دکتری مهندسی برق، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات،گروه مهندسی برق، گلستان، ایران

محمد قدیمی

دکتری مهندسی انرژی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده مهندسی مکانیک، واحد رودهن، ایران.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • [[1 ر. کردونی، "ضرورت توجه به انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران"، ...
  • _ _ _ _ 2020 and 2030, 2010. ...
  • K. Ishaque, Z. Salam, A. Shamsudin, M. Amjad, "A Direct ...
  • A.Kaveh, S. Malakouti Rad, "Hybrid Genetic Algorithm and Particle Swarm ...
  • نمایش کامل مراجع