کاربرد تئوری فازی در مسائل برنامه ریزی خطی

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,638

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS01_160

تاریخ نمایه سازی: 16 فروردین 1391

چکیده مقاله:

برنامه ریزی خطی یک ابزار قدرتمند برای فرموله سازی بسیاری از مسائل می باشد زیرا بسیاری از مسائل، قابل تبدیل به صورت، مسائل برنامه ریزی خطی می باشندو همچنین روشهای موثری برای حل مسائل برنامه ریزی خطی موجود است.مسئله برنامه خطی کلاسیک،مقادیری از متغیرهای نا معلوم را آنچنان جستجو می کند که تابع هدف خطی تحت معادلات یا نا معادلات قیود داده شده،حد اکثر گردد.به طور ویژه مسئله برنامه خطی کلاسیک عبارت است از حد اکثر سازی و با شرایط که در آن متغیر های تصممیم است که باید تعیین شوندو به ضرایب هدف گفته وبه ماتریس قیود با عناصر (ضرایب قیود)و منابع نامیده می شوند.در بسیاری از حالتهای عملی، امکان مشخص نمودن دقیق تابع هدف و قیود به صورت عبارت های دقیق و قطعی محدودیت وجود دارد.سه نوع برنامه ریزی خطی فازی را به صورتهای ،" برنامه ریزی خطی با منابع فازی"و" برنامه ریزی خطی با ضرایب هدف فازی"و" برنامه ریزی خطی با قیود فازی"موجود است در این مقاله ما " برنامه ریزی خطی با منابع فازی" را بررسی می کنیم .البته با ترکیب این سه روش نوع دیگری از مسائل برنامه ریزی خطی فازی را نیز خواهیم داشت.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Anderson, B .D.O.and J.B.Moore (1990), Optimal Control: Linear Quadratic Methos ...
  • Maiers, J., And Y.S.Sherif (1 995), "Application of fuzzy sets ...
  • نمایش کامل مراجع