سال انتشار: ۱۳۸۸
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران
کد COI مقاله: ICIORS02_125
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۵.۷۶ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله مسئله مسیریابی وسائط حمل و نقل چند دپو با برگشت به نزدیکتری دپو
مهدی خاکزاد - دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی صنایع، پردیس دانشکدههای فنی، دارضا توکلی مقدم - دانشیار گروه مهندسی صنایع، پردیس دانشکدههای فنی، دانشگاه تهران
بابک حاجی محمد رضایی تبریزی - دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی صنایع، پردیس دانشکدههای فنی، دا
چکیده مقاله:
در این مقاله، یک مسئله مسیریابی وسائط حمل و نقل با چند دیو (MDVRP) ارائه میگردد. برخلاف مدل کلاسیک MDVRP بجای اینکه هر وسیله نقلیه از هر دپویی که خارج شده است باید به آن دپو برگردد، به هر دپویی که به گره انتهایی در یک مسیر نزدیکتر است وارد شود که این کار باعث کاهش هزینه حمل و نقل میشود و از پیمودن مسیرهای اضافی برای انجام حمل و نقل جلوگیری میشود. همچنین محدودیت ظرفیتی برای هر دپو در نظر گرفته میشود که از وارد شدن مقدار زیادی وسیله حمل و نقل به یک دپو و خالی بودن دیوهای دیگر جلوگیری شود. بعلاوه برای این که سیستم حمل و نقل همگن باشد به بالانس تعداد وسائط حمل و نقل در بین دپوها (یعنی به کمینه کردن واریانس تعداد وسائط حمل و نقل در یک دپو) پرداخته میشود. برای حل مدلپیشنهادی، یک روش فراابتکاری مبتنی بر جستجوی پراکنده استفاده میشود. نتایج مربوطه نشان میدهد که این مدل جدید هزینه کمتری نسبت به مدل MDVRP ایجاد میکند چون از پیمودن مسیرهای اضافی در آن جلوگیری میشود.کلیدواژهها:
مسیریابی وسائط حمل و نقل چند دپویی، محدودیت ظرفیت، جستجوی پراکندهکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICIORS02-ICIORS02_125.html
کد COI مقاله: ICIORS02_125
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خاکزاد, مهدی؛ رضا توکلی مقدم و بابک حاجی محمد رضایی تبریزی، ۱۳۸۸، مسئله مسیریابی وسائط حمل و نقل چند دپو با برگشت به نزدیکتری دپو، دومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران، بابلسر، دانشگاه مازندران، https://www.civilica.com/Paper-ICIORS02-ICIORS02_125.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (خاکزاد, مهدی؛ رضا توکلی مقدم و بابک حاجی محمد رضایی تبریزی، ۱۳۸۸)
برای بار دوم به بعد: (خاکزاد؛ توکلی مقدم و حاجی محمد رضایی تبریزی، ۱۳۸۸)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیش بینی روند مصرف انرژی در ایران و بررسی تاثیر آن بر میزان توسعه و اشتغال کشور : کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی
- بهبود مدل شبکه زنجیره عرضه چندسطحی و چندمحصولی با تقاضای معین ( مطالعه موردی : صنعت خودرو )
- بهبود روش استدلال مورد گرا برای مسائل بهینه سازی با استفاده از الگوریتم BOA
- مسئله ی یکپارچه ی مکان یابی ـ مسیریابی ـ موجودی با امکان پاسخگویی به برخی مشتریان
- ارائه مدل ترکیبی مکان یابی موجودی مسیریابی برای طراحی شبکه زنجیره های تامین چندسطحی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی امکان تامین آب اراضی قابل توسعه در سرشاخه های کارون در استان چهارمحال و بختیاری- چالشها و محدودیتها
- حوادث شیمیائی
- بررسی نحوه ارائه خدمات توانبخشی به آسیب دیدگان زلزله در گیلان و فارس
- بررسی نقش خوردگی قطعات در زنجیره تامین
- مقایسه روشهای تقسیط آب بر روی دروازه های کانال آبرسان ایستگاه آبخوانداری سبزوار
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.