سال انتشار: ۱۳۸۸
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران
کد COI مقاله: ICIORS03_125
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۴۷.۲۲ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله حداقل سازی زمان تکمیل و میانگین وزنی زمان دیر کرد در مسیله ی جایگشتی جریان کارگاهی با محدودیت ظرفیت بافرهایی میانی، توسط یکت الگوریتم فرا ابتکاری تلفیقی
محمد جواد قانعیان نسبدانی - دانشگاه علوم و فنون مازندران - دانشکده صنایع -رضا توکلی مقدم - دانشگاه تهران - دانشکده پردیس
سید ایراهیم سجادپور - دانشگاه علوم و فنون مازندران - دانشکده صنایع
چکیده مقاله:
برای حل یک مسیله زمان بندی جایگشتی جریان کارگاهی دو هدفه حداقل سازی زمان تکمیل کل پروژه و همچنین میانگین وزنی زمان دیر کرد با محدودیت ظرفیت بافر از الگوریتم فراابتکاری تلفیقی استفاده میگردد. برای ساخت چنین روشی از الگوریتم ژنتیک استفاده می شود و با اثرات بهبود دهنده ای که تا کنون بر این الگوریتم ، به طور تنها، غالب آمده یعنی جستجوی محلی و ساخت کرموزمهای مصنوعی استفاده می گردد و در عین حال از یک الگوریتم جستجوی پراکنده که دارای جستجوی همسایگی متغیر، کاملا متفاوت با جستجوی محلی قبل بود استفاده می شود و در نهایت جهت ارایه رویکرد. چندین مثال ارایه می شود.کلیدواژهها:
مسیله زمان بندی جایگشتی جریان کارگاهی، زمان تکمیل، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم جستجوی پراکندهکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICIORS03-ICIORS03_125.html
کد COI مقاله: ICIORS03_125
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قانعیان نسبدانی, محمد جواد؛ رضا توکلی مقدم و سید ایراهیم سجادپور، ۱۳۸۸، حداقل سازی زمان تکمیل و میانگین وزنی زمان دیر کرد در مسیله ی جایگشتی جریان کارگاهی با محدودیت ظرفیت بافرهایی میانی، توسط یکت الگوریتم فرا ابتکاری تلفیقی، سومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران، تهران، دانشگاه امیرکبیر، https://www.civilica.com/Paper-ICIORS03-ICIORS03_125.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (قانعیان نسبدانی, محمد جواد؛ رضا توکلی مقدم و سید ایراهیم سجادپور، ۱۳۸۸)
برای بار دوم به بعد: (قانعیان نسبدانی؛ توکلی مقدم و سجادپور، ۱۳۸۸)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ساختار فینسلری نسبت داده شده به سیستم های کنترلی
- همگرایی چند جمله ای های را روی مجموعه های بدست آمده با تصویر عمودی (فرمول در متن اصلی مقاله) در محدوده ای کره ای
- بررسی تحلیلی حلقه های به طور منحصربه فرد کلین وحلقه های به طورمنحصر به فردپوچ کلین
- بررسی تحلیلی حلقه ها وحلقه های پاک و حلقه های مرتب
- بررسی تحلیلی ویژگی های _UR حلقه ها و رابطه آن آن با حلقه های منظم ،حلقه های پاک و _ (S,2) حلقه ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.