سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: ICMBA01_115
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۸۲.۱۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۹ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۹ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه متغیرهای کلان اقتصادی با مدیریت ریسک بانکها در شعب بانک ملی استان همدان طی سال فصلی 94-93
منیر مرادی - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراکچکیده مقاله:
با توجه به اهمیت مدیریت ریسک اعتباری و بهبود بخشیدن به روش های آن در بانک ها و مؤسسات مالی این مقاله با تأثیر متغیرهای کلان اقتصادی بر مدیریت ریسک بانک ها در شعب بانک ملی استان همدان بصورت فصلی طی سال 94-93 می پردازد. مشکلات و ورشکستگی های عظیم مالی، حکایت از اهمیت مدیریت ریسک در نظام مالی دارد که قوانین و مقررات نهادهای مالی را ملزم به رعایت استانداردهایی از جمله قوانین پیمان بازل که مرکز بانک تسویه حساب های بین المللی به بانک مرکزی جهان است، نموده است. یکی از معیارهای مدیریت ریسک بانک ها، نسبت به کفایت سرمایه است که عوامل بسیاری بر تعیین آن نقش دارند. نتایج حاصله از این تحقیق مشخص می کند که بین متغیرهای کلان اقتصادی مانند تورم و تولید ناخالص داخلی، و مدیریت ریسک بانک ها ارتباط معنی دار وجود داشته و از این گونه متغیرها متأثر خواهد شد. همچنین متغیرهای خاص بانک نیز مورد آزمون قرار گرفته اند مثل ریسک اعتباری بانک ها، نسبت نقدینگی، نسبت حساسیت بهره، دارایی ها، اندازه شرکت، کارایی عملیاتی که نتیجه بدست آمده نشان می دهد که این عوامل با مدیریت ریسک (کفایت سرمایه) ارتباطی از نظر آماری ندارد زیرا اکثر بانک های ایران ساختاری دولتی داشته و میزان سرمایه و ریسک پذیری انها از شرایط بازار تبعیت نمی کند، یعنی تسهیلات ماهیت دستوری داشته و براساس ریسک اعتباری، وام اتخاذ نمی شود و رشد تسهیلات با ریسک اعتباری بانکها رابطه مثبت دارد.کلیدواژهها:
ریسک اعتباری، مدیریت ریسک، نسبت کفایت سرمایه، متغیرهای کلان اقتصادیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICMBA01-ICMBA01_115.html
کد COI مقاله: ICMBA01_115
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی, منیر، ۱۳۹۴، بررسی رابطه متغیرهای کلان اقتصادی با مدیریت ریسک بانکها در شعب بانک ملی استان همدان طی سال فصلی 94-93، کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد و توسعه کسب و کار، تبریز، دبیرخانه دائمی کنگره، https://www.civilica.com/Paper-ICMBA01-ICMBA01_115.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (مرادی, منیر، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (مرادی، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:صنعت بانکداری > بانک ملی ایران اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- چشم بادامی ها بر بام اقتصادجهان بررسی موردی تفاوت بازده کاری بین کارگران چینی وایرانی، در معدن منگنزسردشت
- بررسی وضعیت هوش سازمانی در دستگاههای ستادی شهر کرمان و رابطه آن با یادگیری سازمانی
- تاثیر مدیریت دانش برعملکرد مدیران در دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران شمال
- سرمایه فکری،ارزشمندترین سرمایه سازمان های عصر جدید
- رفتار شهروندی سازمانی کارکنان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.