استفاده از فناوری CNCدوبعدی-قطبی در هنر نقاشی و رنگ آمیزی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 518

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICME013_103

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

ماشین های کنترل عددی به کمک کامپیوتر(CNC )دوبعدی در صنایع گوناگونی از جمله ماشین کاری، سنگ تراشی، چوب تراشی، شیشه بری کاربرد فراوانی دارند. وجه تمایز این نوع ماشین ها با سایر دستگاه ها در دارا بودن سیستم کنترل ماشین کاری است. این سیستم کنترلی با استفاده از کدهای معنیدار با کاربر ارتباط دا شته و فرآیند ماشین کاری انجام خواهد شد. شناخت دقیق این کدها به همراه مفهوم آنها به نحوی که با تنظیم و کنترل آنها بتوان به مشخصه های موردنظر دست یافت، از جمله عوامل تعیین کننده می باشد. افزون بر این سیستم کنترلی بر اساس مجموعه ای از فرمان های میانیاب که در نهایت منجر به ماشین کاری نهایی خواهد شد، عمل میکند. این میان یابها توسط کدهای اشاره شده، ازجمله میان یاب خطی و دایره ای، کنترل خواهند شد. در این مقاله به بررسی استفاده از فناوری CNC دوبعدی در مختصات قطبی پرداخته می شود که در این روش با استفاده از سیستم های کنترلی و نرم افزار Matlab انواع خطوط، قوس ها و منحنی های با شکل آزاد مانند منحنی Bezier به کمک مختصات قطبی رسم خواهد شد. از دستاوردهای این مقاله میتوان به اتوماسیون نقاشی و رنگ آمیزی در ابعاد کوچک و به خصوص در ابعاد بزرگ با سرعت و دقت مطلوب اشاره کرد. به عنوان مثال میتوان به ایجاد تبلیغات در روی دیوارهای بزرگ و بزرگراه ها اشاره کرد که باعث سهولت فراوان این کار و همچنین رفع خطرات جانی ناشی از داربست و همچنین سد معبر آن می شود. در قسمت اول این مقاله سیستم سخت افزاری شامل سیستم محرک، کنترل فرآیند و بدنه اصلی بررسی و تشریح می شود. در بخش دوم سیستم نرم افزاری که شامل نرم افزار موردنظر و برنامه های کنترلی جهت تنظیم سرعت، شتاب و جرک 1سیستم می باشد، مورد تحلیل قرار خواهد گرفت. در قسمت سوم و پایانی خروجی سیستم و دقت نتایج ارزیابی خواهد شد.

کلیدواژه ها:

CNC ، کنترل حرکت ، منحنی با شکل آزاد ، منحنیBezier ، اتوماسیون نقاشی و رنگ آمیزی

نویسندگان

مهرداد صادقیه

دانشگاه فردوسی مشهد، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک

سیدمحمدرضا مفیدی

دانشگاه فردوسی مشهد، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک

بهنام معتکف ایمانی

دانشگاه فردوسی مشهد، استاد گروه مهندسی مکانیک

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • PCI-1240 User manual, 2006. Advantech also ...
  • George Tlusty., 2000. Manufacturing Processes and Equipment. Prentice Hall, Upper ...
  • CNC Milling, 2003. FAB academy catalogue, _ also ...
  • نمایش کامل مراجع