بهینه سازی پارامترهای ضخامت لایه، جهت ساخت و مدت زمان پخت نهایی به منظور افزایش استحکام کششی قطعات ساخته شده با دستگاه استریولیتوگرافی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 649

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICME12_156

تاریخ نمایه سازی: 25 شهریور 1392

چکیده مقاله:

نمونه سازی سریع از تکنولوژی هایی است که در زمینه های مختلف صنعت، بخصوص در زمینه توسعه محصولات جدید اجرا می شود. رشد این تکنولوژی در سالهای اخیر سریع شده است. از استریولیتوگرافی (SLA) می توان به عنوان یکی از فرآیندهای پر کاربرد نمونه سازی سریع نام برد که از این جمله می توان ساخت نمونه اولیه از قطعاتی که دارای شکل هندسی پیچیده می باشند، اشاره کرد. پارامترهای زیادی در این فرآیند موجود می باشد که روی استحکام کششی محصولات SLA تاثیر دارند. سهم پارامترهایی مانند ضخامت لایه، جهت ساخت و مدت زمان پخت نهایی بسیار مهم است. در این مقاله تاثیر این پارامترها روی استحکام کششی، بر اساس انجام آزمایشات full factorial با ساختن و تست کردن 3 نمونه از هر یک از حالات ممکن تنظیم پارامترهای فوق بررسی شده است. سپس توسط نرم افزار Minitab یک فرمول تجربی برای استحکام کششی بر حسب پارامترهای مذکور برآورد شده است و فرمول بدست آمده توسط الگوریتم ژنتیک در نرم افزار Matlab به منظور حداکثر شدن استحکام کششی بهینه سازی شده است. در ادامه، فرآیند کشش این محصولات در نرم افزار المان محدود Abaqus شبیه سازی شده است و نتایج بدست آمده از آزمایشات تجربی با مقادیر تئوری بدست آمده از این نرم افزار مقایسه شده است که تشابه زیادی بین نتایج موجود می باشد. این نتایج نشان می دهند که با افزایش ضخامت لایه های ساخت و کاهش مدت زمان پخت نهایی استحکام کششی محصولات افزایش می یابد و همچنین اگر این قطعات در جهتی ساخته شوند که دارای تعداد لایه های زیاد با مقطع کوچکتر باشند استحکام کششی بالاتری را خواهند داشت.

نویسندگان

مهدی کاظمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

عبدالرضا رحیمی

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • DA. Scuab, KR. Chu, DC. Montegomery, "Optimizing stereoli thography throughput", ...
  • Jacobs PF, "Rapid prototyping and manufacturing of ...
  • fundament ald of stereoli thography" _ society manufacturing engineers, Dearborn, ...
  • PS. Banerjee, A. Sinha, MK. Banerjee, "A study on effect ...
  • R. Harris, N. Hopkinso, H. Newlyn, R. Hague, P. Dickens, ...
  • S. Rahmate, P. Dickens, 11 S tereolithography for injection mould ...
  • K. Chokalingham, N. Jawahar, K.N. Ramanthan, P.S. Banerjee, "Optimization of ...
  • Jacobs PF, 11 S tereolithography and other RP&M technologies", American ...
  • نمایش کامل مراجع