بررسی تأثیر شبکه های اجتماعی (واتس آپ، تانگو) بر رشد اجتماعی دانش آموزان دختر دوره دوم متوسطه نظری منطقه 3 آموزش و پرورش شهر تهران در سال تحصیلی 94-93

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 829

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICMSCONF01_224

تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی تاًثیر شبکه هاجتماعی (واتس آپ، تانگو) بر رشد اجتماعی دانش آموزان دختر دوره دوم متوسطه نظری منطقه سه شهر تهران در سال تحصیلی 93-94 انجام شده است. روش پژوهش از حیث ماهیت توصیفی از نوع علی مقایسه ای است و از جهت هدف از نوع کاربردی است. به منظور انجام پژوهش از بین 8222 نفر از دانش آموزان پایه اول تا چهارم دوره دوم متوسطه، با استفاده از جدول مورگان تعداد 368 نفر به عنوان حجم نمونه به صورت تصادفی طبقه ایانتخاب و پرسشنامه ها بین آزمودنی ها توزیع گردید. سپس با استفاده از پرسشنامه استاندارد وایتزمن(1990)، نظریات آزمودنیها تجمیع گردید. روایی پرسشنامه توسط تعدادی از صاحب نظران حوزه مدیریت سنجیده و پایایی آن توسط آلفای 1محاسبه شد. سپس با استفاده از آماره توصیفی (توزیع فراوانی، میانگین، انحراف استاندارد و نمودار هیستوگرام) و آماره استنباطی (آزمون تی و آزمون همبستگی پیرسون) نتایج مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصل از بررسی فرضیه های تحقیق نشان داد که بین تاًثیر شبکه های اجتماعی و ایجاد حس همکاری، خوش خلقی وسازگاری، احترام بهدیگران و حس مسئولیت پذیری رابطه معناداری وجود دارد. و بین تاًثیر شبکه های اجتماعی و حس امیدواری و ایجاد صبر و بردباری رابطه معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها:

شبکه اجتماعی رشد اجتماعی دانش آموزان

نویسندگان

نجف طهماسبی پو

استادیار دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :