سال انتشار: ۱۳۹۵
محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
کد COI مقاله: ICOEM01_435
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۵۶.۰۲ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۲ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۲ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اتخاذ سیستم های پشتیبانی تصمیم گروهی مبتنی بر وب و پیشرفتهای آتی GDSS
سیدجواد میرعابدینی - دکترا کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکفاطمه عسکری کپوسنگی - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات - واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده مقاله:
امروزه فرایندهای تصمیم گیری در سازمان ها از شکل تصمیم گیری های فردی به سوی تصمیم گیری های گروهی سوق پیداکرده و این سوقگیری همراه با پیشرفت فناوری باعث ایجاد تحولی در فرایندهای تصمیم گیری شده است. سیستم پشتینانیتصمیم گروهی (GDSS) به عنوان سیستمی تعاملی بر مبنای کامپیوتر تعریف شده است که حل مسائل ساختار نیافته را بوسیله مجموعه ای از افراد که در مکان مشابه یا در مکان های مختلف به عنوان یک گروه کار می کنند را تسهیل می کند.سیستم های مشترک و ابزارهای مبتنی بر وب برای ویدئوکنفرانس و جلسات الکترونیکی ذکر شده از برخی فرایندهایتصمیم گیری گروهی پشتیبانی می کند، اما تأکید آنها بر ارتباط می باشد. همچنین باتوجه به کار موازی افراد، بازدهی افزایشمی یابد. در این پژوهش، ابتدا مدل اقتباسی برای GDSS بررسی شده، سپس در بخش روش پژوهش و نتایج با استفاده از مدل تناسب-بقا به بررسی نظرات 9 ننر از مصاحبه شوندگان در چهار دسته اختیاری که از GDSS استفاده می کرده اند، پرداختیم. پیشنهاداتی ارائه شد و با توجه به میزان میل به استفاده GDSS توسط کاربران، عوامل بررسی شدند و با نگاهی به آینده پیش روی، نتیجه می گیریم که اتخاد GDSS نیاز به تغییر قابل توجه و بادقت برنامه ریزی شده از تغییرات فرآیندهایی دارد که در سازمان بسیار اساسی هستند. به طور کلی محاسنات و فناوری های شبکه و به طور خاص GDSS، به سرعت متحول می شوند. علاوه بر این، کاربران در استفاده از سیستم های نرم افزاری پیشرفته، به آرامی مهارت کسب می کنند.کلیدواژهها:
سیستم پشتینانی تصمیم (DSS)، سیستم های پشتیبانی گروه (GDSS)، وب، تناسب- بقاء تسهیل کنندهکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ICOEM01-ICOEM01_435.html
کد COI مقاله: ICOEM01_435
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرعابدینی, سیدجواد و فاطمه عسکری کپوسنگی، ۱۳۹۵، ارزیابی اتخاذ سیستم های پشتیبانی تصمیم گروهی مبتنی بر وب و پیشرفتهای آتی GDSS، هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت، سوئد- دالارنا، مرکز ارتباطات دانشگاهی ICOAC، دانشگاه دولتی دالارنا، https://www.civilica.com/Paper-ICOEM01-ICOEM01_435.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (میرعابدینی, سیدجواد و فاطمه عسکری کپوسنگی، ۱۳۹۵)
برای بار دوم به بعد: (میرعابدینی و عسکری کپوسنگی، ۱۳۹۵)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیستم های مرتبه کسری و کاربرد آن ها در علم و صنعت
- Order Reduction of the High Order Systems using the Optimized RLS and MV Methods
- بررسی و ارزیابی روش های متعدد سیستم های تصمیم گیری گروهی در رسیدن به روشسیستم پشتیبانی تصمیم گیری گروهی FLOWSORT-GDSS
- سیستم های پشتیبان تصمیم گیری گروهی GDSS به عنوان مزیت رقابتی برای بنگاه های دیجیتال
- مروری بر کاربرد سیستم پشتیبان تصمیم گیری در برنامه ریزیهای محیط زیستی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جستاری در ادب پارسی در پی مفاهیم امروزین مدیریت کیفیت
- بررسی نقش مدیربه عنوان معلم و رابطه آن با اثربخشی مدیریت ارتباط با مشتری
- بررسی رابطه بین رادمردی و وفاداری مشتری
- آثاروکارکردهای بیداری اسلامی براقتصاد منطقه
- اینترنت به عنوان توانمندسازبرای فرمهای تازه ای ازنوآوری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.