تعیین ارتفاع بهینه تیغه در موج شک نهای شناور پانتونی تیغه ای با استفاده از مدل فیزیکی

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 391

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOPMAS09_276

تاریخ نمایه سازی: 24 خرداد 1393

چکیده مقاله:

مو جشکن های شناور ساز ههایی هستند که با کاهش ارتفاع امواج تابشی، لنگرگاه امنی را برای پهلوگیری شناورها ایجاد می نماید. مو جشکن های شناور جایگزین مناسبی برای مو جشکن های تود هسنگی در شرایط عمق زیاد دریا، بستر نامناسب، نرخ رسوبگذاری بالا و ... در اقلیم موج ملایم(پریود امواج کمتر از 5 ثانیه) محسوب م یشوند. عملکرد این ساز هها توسط ضریب عبوری سنجیده م یشود که نسبت بین ارتفاعات امواج( عبوری به امواج تابشی م یباشد. مو جشکن پانتونی تیغ های با افزودن تیغه عمودی به پانتون تشکیل می گردد. با مطالعات آزمایشگاهی، ( 1979 Carverنشان داد که افزودن تیغه به پانتون تاثیر کمی در کاهش ضریب عبوری دارد.[ 1] با استفاده از مدل فیزیکی ( 2008Hermanson 12 درصد کاهش ضریب عبوری را در اثر افزودن تیغه به پانتون گزارش کرده است.[ 2] با بررسی آزمایشگاهی فروزنده ( 2006 ) کاهش ضریب عبوری و افزایش ضریب انعکاس را به ازای افزایش ارتفاع تیغه در مو جشکن های شناور پانتونی تیغ های ارائه کرده است.[ 3] افزودنارتفاع تیغه تا عمقی از آب عملکرد مطلوبی در کاهش ضریب عبوری دارد. در تحقیق حاضر با توجه به داده های آزمایشاتی که در فلوم موج مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری انجام شده، ارتفاع بهینه تیغه جهت کاهش عبور ارتفاع امواج از مو جشکن های شناور پانتونی تیغ های مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها:

مو جشکن شناور ، مو جشکن پانتونی تیغ های ، ضریب گذردهی

نویسندگان

هادی حسین زاده

کارشناس ارشد ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ا- روزنده، ن، (1387) بررسی فیزیکی اثر ارتفاع تیغه موج‌شکن ... [مقاله کنفرانسی]
  • Carver, R.D., (1979), floating breakwater wave attemuation tests for east ...
  • Hermnson, M.W., (2008), Physical modeling of a floating breakwater whit ...
  • نمایش کامل مراجع