بررسی وضعیت یادگیری سازمانی بر اساس شاخص های مدل یادگیری ویلسون و سنجش وتحلیل و تأثیر آنها در تحول سازمان بانک رفاه (مطالعه موردی استان مازندران)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 616

فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICPE02_093

تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395

چکیده مقاله:

یادگیری فعالیتی شناختی و عاطفی است. و افراد از لحاظ تواناییهای ذهنی، روش های آموختن، سبک و سرعتیادگیری، آمادگی، علاقه و انگیزش نسبت به کسب دانش و انجام فعالیت های تحصیلی باهم تفاوت دارند . بنابراین ،یکی از موضوعات مرتبط با تفاوت های فردی در یادگیری، سبک های یادگیری یادگیرندگان است که در فراگیری آنهانقش مؤثری ایفا می کند. سبک یادگیری ترکیبی از ویژگی های شناختی، عاطفی و جسمانی است، که از تعامل نحوهادراک و پاسخ دهی یادگیرنده به محیط شکل می گیرد.هدف: هدف اصلی از این پژوهش بررسی و تحلیل تاثیر سبکهای یادگیری سازمانی در تحول سازمان بانک رفاه استان مازندران بر اساس شاخصهای مدل ویلسون بوده است.روش:تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی و از ماهیت و اهداف از نوع کاربردی و کتابخانه ای بوده است. جامعه آماری تحقیقحاضر را کل کارکنان بانک رفاه استان مازندران تشکیل داده اند. که تعداد آنها 624نفر می باشد. و باتوجه با توجه بهجدول کرجسی و مورگان حجم نمونه 242نفر تعیین شده که با توجه به این تعداد پرسشنامه توزیع شده، در نهایت 240پرسشنامه بدون نقص بوده و جهت آزمونهای اداری مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: نتایج آزمون رگرسیون بین متغیرمستقل(سبکهای یادگیری سازمانی) و متغیر وابسته(تحول سازمان) در بانک رفاه استان مازندران نشان داده است که بینمتغیرهای یادگیری سازمانی(سبک یادگیری انتزاعی، سبک یادگیری واقعی، سبک یادگیری عاطفی، سبک یادگیریشناختی) و متغیر وابسته تحول سازمانی ارتباط معناداری وجود دارد.نتیجه گیری: رهبران بایستی نسبت به یادگیر محورشدن، سازمانهای خود حساس باشند و در محیط کار این فرصت را به پیروان خود بدهند که از تجارب شخصی خود و نهصرفا از کتب بیاموزند، زیرا یادگیری از تجربیات سبب افزایش توانایی ها و شایستگی های افراد می گردد.

کلیدواژه ها:

یادگیری سازمانی- مدل یادگیری ویلسون-تحول سازمان- بانک رفاه

نویسندگان

سیدمحمد نوروزیان امیری

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی – دانشگاه آزاد اسلامی

علی رمضان تبار

کارشناسی ارشد مدیریت تحول – دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :