بررسی رابطه بین فرهنگ دانشگاهی با درگیری تحصیلی در بین دانشجویان سال اول دانشگاهآزاد اسلامی واحد شیراز در سال تحصیلی1394-1395

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 708

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICPE02_676

تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395

چکیده مقاله:

سرزندگی به عنوان یکی از مؤلفه های بهزیستی ذهنی در بسیاری از نظامهای پژوهشی مطرح میباشد.وقتی فردی کاری را به طور خودجوش انجام میدهد نه تنها احساس خستگی و ناامیدی به او دستنمیدهد، بلکه احساس میکند انرژی و نیروی او افزایش یافته است. به طورکلی حس درونیسرزندگی شاخص معنیدار سلامت ذهنی است هدف از این مطالعه بررسی اثر رابطه ی بین ادراکاز الگوهای ارتباطی خانواده و سرزندگی تحصیلی بو د. در این مطالعه 200دانش آموز ( 100دخترو 100پسر) در مقطع متوسطه ی شهرستان شیراز در سال 1394شرکت داشتند که به روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب شده بودند. مشارکت کنندگان، پرسشنامه الگوهای ارتباطی خانواده وپرسشنامه ی سر زندگی تحصیلی را تکمیل نمودند. به طور کلی نتایج حاکی از آن بود که اول،برخی از ابعاد الگوهای ارتباطی خانواده به صورت مستقیم قدرت پیشبینی سرزندگی تحصیلی را دارد.دوم، بین الگوهای ارتباطی خانواده و سرزندگی تحصیلی همبستگی مثبت و معنی داری وجود دارد.

نویسندگان

مرضیه خشنودزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور شیراز

احمد رستگار

استادیار گروه علوم تربیتی دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :