مطالعه یادگیری زبان انگلیسی از طریق اپلیکیشن های موبایل (تلفن همراه) توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی بهبهان در سال تحصیلی 95-94

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,228

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IIIRC01_036

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

هدف: با توجه به اینکه پیشرفت در فناوری اطلاعات و ارتباطات و تاثیر آن بر علوم یاددهی و یادگیری فرصت هایی را برای خلق محیط های یادگیری با طراحی خوب، یادگیرنده محور، جالب توجه، تعاملی، کارا، انعطاف پذیر، معنی دار و تسهیل شده فراهم آورده است، درک و شناخت راه های ادراک وسایل موبایل از سوی دانشجویان، به عنوان ابزارهایی برای حمایت از یادگیری می تواند به اساتید دانشگاه در بهبود کاربرد وسایل موبایل برای نیل به اهداف یادگیری کمک نماید. پژوهش حاضر به منظور مطالعه درک و شناخت دانشجویان دانشگاه صنعتی بهبهان در سال تحصیلی 95-94 در مورد اپلیکیشن یا برنامه یادگیری زبان از طریق تلفن همراه (موبایل) به عنوان ابزاری برای حمایت از یادگیری زبان انگلیسی، انجام گرفت. روش پژوهش: روش پژوهش به صورت پیمایش توصیفی می باشد و ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه بوده است. یافته ها: این مقاله حاوی یافته های مقدماتی پیرامون بینش های 78 نفر دانشجو از کاربرد اپلیکیشن های موبایل (تلفن همراه) در یادگیری زبان انگلیسی می باشد. این بحث شامل فرصت ها و محدودیت هایی در رابطه با استفاده از اپلیکیشن های موبایل در یادگیری زبان انگلیسی می شود. 82/05 درصد از دانشجویان دارای تجربه قبلی استفاده از اپلیکیشن موبای در یادگیری زبان انگلیسی بودند. بیشترین سیستم عامل مورد استفاده دانشجویان، سیستم عامل اندروید بود. نتیجه گیری: این مطالعه به درک و شناخت مربیان از نیازها و رجحان های فراگیران دریادگیری از طریق تلفن های موبایل کمک می کند. راه هایی برای نوآوری در اپلیکیشن های موبایل جهت یادگیری زبان انگلیسی بازخواهد نمود که با شیوه فراگیر محور همسو و همتراز می باشد، توسعه بهتر اپلیکیشن های موبایل برای یادگیری زبان بسیار ضروری به نظر می رسد و استفاده از تلفن همراه در آموزشی می تواند عملکرد یادگیری را بهبود ببخشد، حس کنجکاوی را افزایش و سبب بهبود تعامل بهتر میان دانشجویان و اساتید گردد. ارزیابی تکنولوژی یادگیری زبان انگلیسی به کمک موبایل (تلفن همراه) بر قابل استفاده بودن، موثر و رضایت بخش بودن تکنولوژی تاکید می کند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

فرهاد یوسفی مقدم

دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران، پردیس بین المللی کیش

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • آیتی، محسن، سارانی، هادی .(1391) .تاثیر روش آموزش از طریق ... [مقاله ژورنالی]
  • پاپ زن، عبدالحمید، سلیمانی، عادل.(1389). مقایسه تا ثیر دو روش ...
  • یزدان پناه، احمد علی، بیات، الناز.(1392). تبیین و ارزیابی شاخص ...
  • Abbasi , Mahv ash , Ah madi , Gholamreza And ...
  • Chen, X.B.(201 3).Tablets for informal language learning: student usage and ...
  • Fujimoto, c.(20 12).Perceptions of mobile language learning in Australia:How ready ...
  • Grimus, M. & Ebner, M. (2015). Learning and teaching with ...
  • Kuku lska-Hulm _ A.(2009). Will mobile learning change language le ...
  • Manteghi M.(2010).How male and female students uSe the facilities of ...
  • Power, T. Shrestha, P. (2010).Mobile technologies for(English) language learning : ...
  • نمایش کامل مراجع