بررسی تاثیر استقرار برنامه اعتبار بخشی برسیستم مدیریت بحران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (مطالعه موردی : بیمارستان واسعی سبزوار )

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,027

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

INDM05_052

تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1393

چکیده مقاله:

زمینه و هدف: این پژوهش با بهره گیری از برنامه اعتبار بخشی، به بررسی تاثیر آن در سیستم مدیریت بحران در بیمارستانها پرداخته است؛ بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی، باید مکان های ایمنی، نه تنها برای بیماران بلکه برای کارکنان و برای عموم مردم علی الخصوص در زمان بحران و حادثه باشند؛ برنامه اعتبار بخشی به عنوان یک ارزشیابی کیفی و ابزار مدیریتی موثر، رویکردی است برای ارتقا ایمنی و کیفیت خدمات در مراکز درمانی و بهداشتی، که در تمام دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. مواد و روش: این پژوهش از روش پیمایشی استفاده شده و زمینه یابی(پرسشنامه) در سال1392 بر مبنای نظرات 92 نفر از کارکنان اداری و درمانی بیمارستان واسعی سبزوار که به صورت تصادفی انتخاب شده، می باشد. و برای تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ و برای متغیرهای کمی از آزمون تی یک نمونه ای استفاده گردید. یافته ها: حاصل این پژوهش نشان می دهد ضریب آلفای کرونباخ از نظر پاسخگویان،83 درصد می باشد. یافته های بدست آمده با استفاده از آزمون تی یک نمونه ای نشان داد که رابطه آموزش، ارتباطات سازمانی، بهبود کیفیت و ایمنی بیمار در جلوگیری از بحران و یا کاهش بحران ار حد متوسط بالاتر می باشد. نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان دهنده آن است که آموزش صحیح، اطلاعات صحیح و کامل در مورد مسائل کاری، رعایت نکات بهداشتی و ایمنی، استفاده از تجهیزات مناسب در برابر بحران ها جهت جلوگیری و یا کاهش مخاطرات تاثیردلرد. و استفرار برنامه اعتبار بخشی بر سیستم مدیریت بحران تاثیر دارد و از حد متوسط بالاتر می باشد.

نویسندگان

مهدی وکیلی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، شاهرود، ایران ) )، شاغل دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبز

علیرضا شریعتی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران

مراد کردی

دکترای مدیریت دولتی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، شاهرود، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • قلی زاده پویای پریسا وهمکاران، مقاله ارائه مدل مدیریت بحران ...
  • خانکه حمید رضا و همکاران، آمادگی بیمارستانی در حوادث و ...
  • جندقی غلامرضا، کدام آزمون آماری را انتخاب کنیم، فرهنگ مدیریت، ...
  • آذر عادل، مومنی منصور، آمار و کاربرد آن در مدیریت، ...
  • غریبی فرید، تبریزی جعفر صادق، جایگاه مدیریت بحران در مدل ...
  • صفدری رضا، میدانی زهرا، بررسی تطبیقی استانداردهای اعتباربخشی مدیریت اطلاعات ...
  • Guha-Sapir D, Hoyois Ph, Below Re, Annual Disaster Statistical Review ...
  • نمایش کامل مراجع