تعیین بازده رزین جاذب (HEDULAT) در جداسازی رادیونوکلئید 226 Ra برای نمونه های آب زیرزمینی

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,240

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IPC85_199

تاریخ نمایه سازی: 13 بهمن 1385

چکیده مقاله:

در این مقاله، روش نوین جداسازی رادیوم – ) 226 Ra) 226 در آبهایی که منشا ء زیرزمینی دارند، توسط جاذبی با نام ) ) HEDULAT و مورد بررسی قرار گرفته و بالا ترین بازده جداسازی آن، مشخص گردیده است . در این تحقیق در مرحله اول بازده جداسازی رزین جاذب تعیین گردید . سپس تعداد ده نمونه آب، که منشاء زیرزمینی داشته از منطقه ساغند یزد نمونه برداری گردید . پس ازانتقال نمونه ها به آزمایشگاه و انجام مراحل نمونه سازی بر روی نمونه ها طبق استاندارد ASTM-1 ، از ستون حاوی رزین ) ) HEDULAT جاذب استفاده (HPGe) جداسازی شده اند . جهت شمارش میزان غلظت پرتوزایی از سیستم اسپکترومتری گاما مجهز به آشکار ساز 226 Ra رادیوم، موجودی رادیونوکلئید گردید . مقادیر محاسبه شده، کمترین حد پرتوزایی قابل آشکار سازی ) ) LLD را برای این سیستم شمارش معادل 0/5 بکرل بر لیتر نشان می دهد . همچنین میانگین بازده جداسازی برای جاذب فوق برابر %72 و خطای محاسبه نتایج بین -0/47) ۵١ (0/ بدست آمده است .

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • and 1- M. Bitollahi _ et al;، A National Program ...
  • - W, Johnson, et al _، ،Determination of Grass Alpha ...
  • - ASTM ;1 _ American Society for Testing and Materials ...
  • نمایش کامل مراجع