سرفصل ارائه مقاله: روشها، فنون، متدولوژی
سال انتشار: ۱۳۸۹
نوع ارائه: پوستر
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
کد COI مقاله: IPMC06_081
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۶۶.۵۷ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۴ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۴ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۴ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از روش بردار برای ارائه مدلی جهت تعین امتیاز ریسک در هر پروژه
خدیجه جدا - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه علوم تحقیقعلی رضا پور ابراهیمی - استاد یار رشته فناوری اطلاعات در دانشگاه علوم و تحقیقات
جمشید ناظمی - عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع
چکیده مقاله:
امروزه ریسک جزء جدایی ناپذیر هر پروژه ای می باشد از این رولازم است که مدیران پروژه بهمنظور موفقیت در ارائه محصولات پروژه ریسکهای موجود در پروژه را نیز بهصورت موفقیت امیزی مدیریت کنند با توجه به وجود منابع محدوددر پروژه عملا امکان مدیریت و کنترل همه ریسک های شناسایی شده در پروژه وجود ندارد ازاین رو لازم است که مدیران پروژه نسبت به اولویت بندی ریسکها در پروژه اقدام نموده و منابع محدود خود را به ریسکهای با اولویت بیشتر تخصیص دهند تا بدین ترتیب بیشترین منفعت را از تخصیص منابع به مدیریت ریسک ها به دست اورند امتیاز دهی به ریسکها یکی از روشهای متداول برای اولویت بندی انها از نظر میزان اهمیت ریسک ها در پروژه است تاکنون روشهای متفاوتی برای امتیاز دهی به ریسک ها ارائه شده دراین مقاله سعی شده است تا روشی جامع و کاربردی برای امتیاز دهی واولویت بندی ریسکها ارائه گردد برای این منظور ابتدا معیارهای اثرگذاری در براورد اهمیت ریسکها در پروژههای واقعی شناسایی شدها ست از انجایی که میزان اهمیت هریک از معیارهای شناسایی شده از پروژه ای به پروژه دیگر متفاوت است لازم است میزان اهمیت یا وزن هریک از این معیارها قبل از امتیاز دهی به ریسک مشخص گردد.کلیدواژهها:
مدیریت ریسک، ارزیابی کیفی ریسک، روش بردار ویژه، اولویت بندی ریسک، مقایسات زوجیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-IPMC06-IPMC06_081.html
کد COI مقاله: IPMC06_081
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جدا, خدیجه؛ علی رضا پور ابراهیمی و جمشید ناظمی، ۱۳۸۹، استفاده از روش بردار برای ارائه مدلی جهت تعین امتیاز ریسک در هر پروژه، ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه، تهران، گروه پژوهشی آریانا، https://www.civilica.com/Paper-IPMC06-IPMC06_081.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (جدا, خدیجه؛ علی رضا پور ابراهیمی و جمشید ناظمی، ۱۳۸۹)
برای بار دوم به بعد: (جدا؛ پور ابراهیمی و ناظمی، ۱۳۸۹)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مهندسی تخریب ساختمان و بررسی آیین نامه های داخلی و خارجی مربوط به آن
- پیشبینی رفتار ایمنی کارگران ساخت با تمرکز بر نگرش کارگر، مدیریت و همکاران نسبت به ایمنی
- بررسی تاثیرات مدیریت تخریب برساختمان ها
- بررسی تاثیر مدیریت ریسک بر عملکرد پروژه های ساخت متوسط: مطالعه موردی کشور ایران
- شناسایی و رتبه بندی عوامل ریسک در پروژه های تونل سازی شهری با استفاده از روش MADM
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه مقادیر جابجایی لوله های تحت فشار و بدون فشار تحت اثر ضربه با استفاده ازفرمول پیشنهادی
- یک الگوریتم ترکیبی برای تخمین زمان و هزینه پروژه های تولید نرم افزار در شرایط فازی
- نقد و بررسی شرایط تخصیص نا مناسب مسئولیت به پیمانکار در قرار داد EPC داخلی (نشریه 5490)
- شیوه های تجهیز سرمایه های بخش خصوصی جهت مشارکت با بخش دولتی در تامین مالی پروژه های زیر ساختی مناطق ویژه اقتصادی انرژی ایران
- انتخاب مجریان پروژه های پژوهشی شرکت پالایش نفت اصفهان با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.