ارزیابی اقتصادی مراکز سلامت در تشخیص زودرس دیابت

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,081

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IPTE02_010

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1392

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه ارزیابی فناوری سلامت با مقایسه بین هزینه های پیشگیری از دیابت و درمان دیابت وتاثیر آن در اقتصاد سلامت می باشد .مطالعه از نوع توصیفی ،مروری می باشد که جهت تامین اطلاعات آن از منابع اینترنتی و کتابخانه ای و همچنین دریافت اطلاعات از ازمایشگاه ها و بیمارستانهای دولتی شهر اصفهان استفاده شده است. همواره در تمام دنیا منابع موجود نیازها ی بخش سلامت محدود می باشد . بنابراین برایاستفاده از خدمات بایستی منابع موجود سهمیه بندی شوند که این امر سبب می شود تصمیم گیرنده و سیاستگذار در فرایند تخصیص منابع بین ارائه مراقبت به گروه های مختلف جامعه و نوع ،روش و تکنیکمراقبت از آنان و ... در نظام سلامت انتخاب نماید. بر آورد سر انگشتی هزینه های درمان دیابت نشان می دهد که در صورت ایجاد مشکلات رتین در فرد دیابتی جهت تشخیص و درمان بیمار حد اقل متحمل 007777 ریال هزینه خواهد شد که هزینه بیمارستان دولتی بوده و تنها پرداخت از جیب بیمار out of)pocket بیمار است و هزینه های متحم ل شده به دولت جداست . .از سوی دیگر غربالگری و بیماریابی و درمان به موقع بیماری دیابت نقش زیادی در کاهش هزینه ها دارد و هزینه های مستقیم و غیرمستقیم را به طور چشمگیری کاهش می دهد.بر آورد هزینه های تشخیص زودرس دیابت شامل آزمایشات انجام شده حدود227 هزار ریال است که در صورت تشخیص ،درمان تنها به مصرف دارو منتهی می گردد که درصورت مصرف گلیبن کلامید هر بسته قرص 077 تایی تنها 007777 ریال ویک بسته قرص مت فرمین 077 تایی 02777 ریال و هر ویال انسولین 00777 ریال خواهدبود.با توجه به این که در ارزیابی فناوری سلامت، ارزیابی اثر حرفآخر را می زندنیاز به ارزیابی بیشتر و دقیق تری در زمینه هزینه های غیر مالی دیابت و تاثیرات آن بر اقتصاد سلامت داریم که مستلزم مطالعات بیشتر می باشد

نویسندگان

فاطمه سخنوری

پزشک عمومی

سلمان باش زر

کارشناس بهداشت عمومی -کارشناس واحدگسترش وتوسعه شبکه مرکزبهداشت شمار

حمید ترک زاده

پزشک عمومی- مدیرمرکز بهداشت شماره یک اصفهان

محمدباقر رضاعلی

کارشناس بهداشت عمومی – معاون پشتیبانی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • دمی گردهمی: عدالت در سلامت از طریق بهینه سازی اقتصادی ...
  • سایتهای سازمان جهانی بهداشت - وزارت بهداشت و درمان و ...
  • اطلاعات دریافتی از آزمایشگاه ها و بیمارستانهای دولتی شهر اصفهان ...
  • جزوات و مطالب دیابت ارسا لی از وزارت بهداشت درمان ...
  • نمایش کامل مراجع