سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: ششمین همایش علوم علف های هرز ایران
کد COI مقاله: IRANWEED06_004
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۸۹.۴۳ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر مدیریت تلفیقی علف هرز سس (Cuscuta campestris) بر عملکرد نخود و زیست توده سس
سیاوش شمسی - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزعادل دباغ محمدی نسب - عضو هییت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
روح اله امینی - عضو هییت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
چکیده مقاله:
در راستای ارزیابی اثر تیمارهای مدیریت تلفیقی علف هرز انگلی سس بر برخی پارامترهای رشدی نخود، یک تحقیق مزرعه ای در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در سال 1393 انجام شد. این مطالعه بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با 8 تیمار و 3 تکرار انجام شد. هشت ترکیب تیماری مختلف شامل تلفیق علف کش تریفلورالین (2لیتر/ هکتار) + مالچ کلش گندم، مالچ کلش گندم + علف کش گلیفوزیت750گرم ماده موثره در هکتار، دور آبیاری 15 روز+ نفتالین استیک اسید، کاربرد علفکش کلرتال دی متیل+ دور آبیاری 15 روز، خاک ورزی+ مالچ کلش گندم، کاربرد علف کش کلرتال دی متیل (10 کیلوگرم/ هکتار)، کاربرد علفکش تریفلورالین (2 لیتر/ هکتار)، مالچ کلش گندم + دور آبیاری 15 روز مورد ارزیابی قرار گرفتند. تیمارهای مدیریت علف هرز اثر معنی داری بر روی بیوماس نخود و زیست توده سس داشت. بیشترین مقدار عملکرد بیولوژیک نخود در واحد سطح در تیمار مدیریت کاربرد علف کش کلرتال دی متیل، کاربرد علف کش گلیفوزیت + مالچ کلش گندم، کاربرد علف کش کلرتال دی متیل+ دور آبیاری 15 روز و کمترین آن در دور آبیاری 15 روز+ مالچ کلش گندم مشاهده شد. کمترین زیست توده سس در تیمار مدیریت کاربرد علف کش گلیفوزیت + مالچ کلش گندم مشاهده شد که تفاوت معنی داری با کاربرد علف کش کلرتال دی متیل نداشت که نشان می دهد این مدیریت تلفیقی کارآیی مناسب داشته است.کلیدواژهها:
انگل سس، خاک ورزی، دور آبیاری، مالچ، نخودکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-IRANWEED06-IRANWEED06_004.html
کد COI مقاله: IRANWEED06_004
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شمسی, سیاوش؛ عادل دباغ محمدی نسب و روح اله امینی، ۱۳۹۴، بررسی تاثیر مدیریت تلفیقی علف هرز سس (Cuscuta campestris) بر عملکرد نخود و زیست توده سس، ششمین همایش علوم علف های هرز ایران، بیرجند، دانشگاه بیرجند - انجمن علوم علف های هرز ایران، https://www.civilica.com/Paper-IRANWEED06-IRANWEED06_004.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (شمسی, سیاوش؛ عادل دباغ محمدی نسب و روح اله امینی، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (شمسی؛ دباغ محمدی نسب و امینی، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر سرخکردن تحت شرایط خلاء بر محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ
- بررسی غلظت سرمی FSH هورمون تحریک کننده فولیکول در قبل از بلوغ در بره ماده عربی
- اثرات کودهای زیستی و شیمیایی فسفره بر عملکرد کیفی گلرنگ در شرایط کم آبیاری
- بررسی میزان و پراکندگی استقرار صنایع فرآوری اولیه و مراکز نگهداری محصولات استراتژیک کشاورزی با توجه به مراکز تولید آن ؛ چالش ها و راهکارها
- بررسی مقاومت به گازهای متان و کربن دی اکسید لندفیل ها در فرآیند فیتوکپ با مقایسه سه گونه شمشاد طلایی، شیرخشت و ژونی پروس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.