سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: ششمین همایش علوم علف های هرز ایران
کد COI مقاله: IRANWEED06_075
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۸۶.۶۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۵ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۵ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله افزایش کارآیی برخی از علف کش های پس رویشی چغندر قند (Beta vulgaris L.) و تاثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی محصول و کنترل علف های هرز
عبدالله درپور سرخ سرایی - دانشجوی کارشناسی ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشگاه فردوسی مشهدمهدی راستگو - عضو هییت علمی دانشگاه فردوسی مشهد
ابراهیم ایزدی دربندی -
کمال حاج محمد نیا قالیباف - عضو هییت علمی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده مقاله:
به منظور افزایش کارآیی برخی از علف کش های پس رویشی چغندر قند، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1392 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، اجرا شد. فاکتورهای آزمایش شامل؛ نحوه کاربرد علف کش در دو سطح (کاربرد یک مرحله ای و چند مرحله ای) ، علف کش های مختلف (کلریدازون + دسمدیفام، دسمدیفام + فنمدیفام + اتوفومسات، و کلریدازون + (دسمدیفام + فنمدیفام + اتوفومسات)) و ماده افزودنی در چهار سطح (بدون ماده افزودنی، آمونیوم سولفات، آدیگور و سیتوگیت) بود. نتایج نشان داد کاربرد چند مرحله ای کلریدازون + دسمدیفام به همراه آدیگور به ترتیب با عملکرد ریشه و شکر 110/29 و 16/82 تن در هکتار بیشترین و کاربرد چند مرحله ای دسمدیفام + فنمدیفام + اتوفومسات بدون ماده افزودنی به ترتیب با عملکرد ریشه و شکر 50/07 و 7/64 تن در هکتار کم ترین عملکرد ریشه و شکر را داشتند. همچنین نتایج نشان داد کاربرد یک مرحله ای کلریدازون +(دسمدیفام + فنمدیفام + اتوفومسات) به همراه آدیگور با درصد قند 17 بیشترین و کاربرد چند مرحله ای دسمدیفام + فنمدیفام + اتوفومسات به همراه آدیگور با درصد قند 11/74 کم ترین درصد قند را در بین تیمارها داشتند. کاربرد چند مرحله ای کلریدازون + دسمدیفام به همراه آدیگور و سیتوگیت و همچنین کاربرد یک مرحله ای کلریدازون + دسمدیفام به همراه آدیگور با کنترل کامل علف های هرز بیشترین و کاربرد یک مرحله ای دسمدیفام + فنمدیفام + اتوفومسات بدون ماده افزودنی با کنترل 50 درصدی کم ترین کارآیی را در کنترل علف های هرز داشتند.کلیدواژهها:
آدیگور، آمونیوم سولفات، دسمدیفام، سیتوگیت، کلریدازونکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-IRANWEED06-IRANWEED06_075.html
کد COI مقاله: IRANWEED06_075
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درپور سرخ سرایی, عبدالله؛ مهدی راستگو؛ ابراهیم ایزدی دربندی و کمال حاج محمد نیا قالیباف، ۱۳۹۴، افزایش کارآیی برخی از علف کش های پس رویشی چغندر قند (Beta vulgaris L.) و تاثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی محصول و کنترل علف های هرز، ششمین همایش علوم علف های هرز ایران، بیرجند، دانشگاه بیرجند - انجمن علوم علف های هرز ایران، https://www.civilica.com/Paper-IRANWEED06-IRANWEED06_075.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (درپور سرخ سرایی, عبدالله؛ مهدی راستگو؛ ابراهیم ایزدی دربندی و کمال حاج محمد نیا قالیباف، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (درپور سرخ سرایی؛ راستگو؛ ایزدی دربندی و حاج محمد نیا قالیباف، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی میزان تغییرات پارامترهای اقلیمی ،دما و بارندگی شهر بجنورد از سال 1356 تا 1389
- بررسی اثر تغییر اقلیم بر روی فرایند های زیستی علف های هرز
- اثرات تغییر اقلیم بر علف های هرز(با تاکید بر افزایش غلظت دی اکسیدکربن)
- بررسی اثر برخی از عوامل محیطی بر شکستن خواب و جوانه زنی بذر علف هرز بزچره
- گیاهان هرزمهاجم چالشی فراموش شده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر پرایمینگ بذر با سیلیکون بر شاخص های جوانه زنی لوبیاچیتی تحت تنش شوری
- بررسی و مقایسه عملکرد دانه ارقام لاین های پیشرفته گندم نان در شرایط زارعین (تحقیقی- ترویجی)
- حذف باکتری لیستریا مونوسیتوژنز بر روی طالبی با سدیم دودیسیل سولفات
- مروری بر تکنولوژی هاردل و اهمیت آن در صنایع غذایی
- مقایسه میزان پروژسترون (P4) سرم خون و بقای آبستنی در گاوهای شیری آبستن دارای حفره جسم زرد (لاکونا) و بدون حفره جسم زرد در تست آبستنی 30 و 45 روزگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.