سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: ششمین همایش علوم علف های هرز ایران
کد COI مقاله: IRANWEED06_082
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۹۴.۳۸ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فلور، تنوع، تراکم و گونه های غالب علف های هرز مزارع گندم آبی شهرستان اراک
جواد غلامی - کارشناس ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشگاه بوعلی سینا همدانگودرز احمدوند - دانشیار و استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه بوعلی سینا همدان
سمیه حاجی نیا - دانشجوی دکتری فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان
سید سعید موسوی - دانشیار و استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده مقاله:
به منظور شناسایی و تعیین تراکم، تنوع گونه ای و غالبیت علف های هرز مزارع گندم آبی شهرستان اراک، در یک مطالعه میدانی، 150 مزرعه در دامنه مساحت کمتر از 1 هکتار، 1 تا 2 هکتار، 2 تا 4 هکتار، 4 تا 8 هکتار و 8 تا 16 هکتار، در سه حوزه (مرکزی، ایبک آباد و مشک اباد) در سال 1392 مورد بررسی قرار گرفتند. در این بررسی 78 گونه علف هرز از 25 خانواده گیاهی شناسایی شد. خانواه های شب بو (Brassicaceae)، کاسنی (Asteraceae) و گندمیان (Poaceae)، بیشترین اهمیت را در بین خانواده های گیاهی داشتند. براساس این نتایج علف های هرز غالب مزارع گندم آبی شهرستان اراک به ترتیب اهمیت عبارت بودند از خاکشیر شیرین (Descurainia sophia)، پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis)، شب بوی صحرایی (Malcolmia africana)، گل گندم (Centaurea depressa) و دم روباهی (Alopecurus myosuroides. نتایج این مطالعه نشان داد که با افزایش مساحت مزارع تراکم بوته و شاخص تنوع شانون- وینر علف های هرز کاهش یافت.کلیدواژهها:
شاخص غالبیت، شانون- وینر، علف هرزکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-IRANWEED06-IRANWEED06_082.html
کد COI مقاله: IRANWEED06_082
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلامی, جواد؛ گودرز احمدوند؛ سمیه حاجی نیا و سید سعید موسوی، ۱۳۹۴، بررسی فلور، تنوع، تراکم و گونه های غالب علف های هرز مزارع گندم آبی شهرستان اراک، ششمین همایش علوم علف های هرز ایران، بیرجند، دانشگاه بیرجند - انجمن علوم علف های هرز ایران، https://www.civilica.com/Paper-IRANWEED06-IRANWEED06_082.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (غلامی, جواد؛ گودرز احمدوند؛ سمیه حاجی نیا و سید سعید موسوی، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (غلامی؛ احمدوند؛ حاجی نیا و موسوی، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > گندم اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تغییرات ویژگیهای فیسیکی و شیمیایی خاک در اثر تبدیل کاربری مرتعی بهکشاورزی
- پشتیبانی تصمیم گیری توسعه روستایی با استفاده از تحلیل فرآیند سلسله مراتبی
- بررسی پیوستگی بازارهای گوشت مرغ داخلی و گوشت مرغ خارجی در ایران
- بیمه کشاورزی رویکردی نوین در تحقق توسعه پایدار کشاورزی(با تأکید بر حفاظت از محیط زیست)
- ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و سوپرجاذبها در شرایط 30 % آبیاری کمتر بر خصوصیات کیفیپنبه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.