سال انتشار: ۱۳۹۰
محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
کد COI مقاله: IRIMC09_048
زبان مقاله: فارسی
نسخه کامل مقاله در کنفرانس ارائه نشده است و در دسترس نیست.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی نوآورانه محصول با استفاده از الگوی تلفیقی QFD ، کانو و TRIZ
آرش شاهین - استادیار گروه مدیریت دانشگاه اصهفانرضا صالح زاده - کارشناس ارشد مدیریت صنعتی
چکیده مقاله:
عوامل زیادی در طراحی و توسعه یک محصول نقش دارند، یکی از عواملی که نقش حیاتی در طراحی محصول ایفا می کند، نیازهای مشتری است. از ابزارهای توانمندی که برای مشارکت دادن نیازهای مشتریان در فرایند طراحی محصول مورد استفاده قرار می گیرد، QFD می باشد. همچنین الگوی کانو نیز بصورت گسترده ای برای شناسایی نیازهای مشتریان به کار می رود که برای اثربخشی بیشتر QFD، می توان از الگوی کانو در QFD استفاده نمود. از طرفی در بیشتر اوقات نقش ماتریس همبستگی و تضادهای موجود میان مشخصه های فنی در QFD نادیده گرفته می شود که برای رفع این تضادها می توان از TRIZ استفاده کرد. علاوه بر این از TRIZ می توان برای خلق ویژگی های جذاب در الگوی کانو نیز بهره گرفت. با توجه به مطالب بیان شده، در این مقاله مدلی تلفیقی از QFD، کانو و TRIZ ارائه شده و برای روشن تر شدن موضوع دو م ثال نیز ذکر شده است. در مدل پیشنهادی از الگوی کانو برای شناسایی نیازهای مشتریان و تعیین ضریب اهمیت آنها در QFD استفاده شه و از TRIZ نیز در ماتریس خانه کیفیت و همچنین در الگوی کانو بهره گرفته شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که با تلفیق این سه روش، بوسیله مشارکت دادن نیازهای مشتریان در فرایند طراحی محصول، رفع تضادهای موجود و ایجاد ویژگی های کیفیتی جذاب، یک طراحی نوآورانه محصول صورت می پذیرد.کلیدواژهها:
طراحی نوآورانه، QFD، کانو، TRIZکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-IRIMC09-IRIMC09_048.html
کد COI مقاله: IRIMC09_048
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاهین, آرش و رضا صالح زاده، ۱۳۹۰، طراحی نوآورانه محصول با استفاده از الگوی تلفیقی QFD ، کانو و TRIZ، نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تهران، گروه پژوهشی صنعتی آریانا، https://www.civilica.com/Paper-IRIMC09-IRIMC09_048.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (شاهین, آرش و رضا صالح زاده، ۱۳۹۰)
برای بار دوم به بعد: (شاهین و صالح زاده، ۱۳۹۰)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر برانگیختگی ماده چگال بر روی خطی کردن نور غیر خطی در نواحی کوانتومی یک بعدی
- تخمین درجهی تقریب مشتقات مراتب بالای توابع بوسیله درجهی تقریب آنها
- استفاده از روشی خلاقانه در فرایند تولید ماشین لباسشویی جهت افزایش راندمان و انعطافپذیری تولید
- بررسی تعهد سازمانی روی سازمانهای یادگیرنده مطالعه موردی: سازمان فنی و حرفه ایاصفهان
- ارتباط پیش بینی جریان نقدی و اقلام تعهدی بر بازده ارزش دفتری به بازاری در شرکت هایپذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.