سال انتشار: ۱۳۹۰
محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
کد COI مقاله: IRIMC09_074
زبان مقاله: فارسی
نسخه کامل مقاله در کنفرانس ارائه نشده است و در دسترس نیست.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پذیرش تکنولوژی بانکداری اینترنتی بین مشتریان بانک ملی ایران طبق مدل TAM
سیده مرضیه سجادی - کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی- مدرس دانشگاه پیام نور واحد بابلسید علی سجادی - کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی- مدرس دانشگاه پیام نور واحد بابل
مجتبی ربیع زاده - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
مریم صف آرا - کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
چکیده مقاله:
پیشرفتهای تکنولوژی در عرصه بانکداری راه های جدید در اداره امور روزمره بانکداری، خصوصاً از طریق کانالهای بانکداری اینترنتی، بوجود آورده است. پذیرش و مورد قبول واقع شدن خدمات بانکی اینترنتی در بسیاری از نقاط جهان سرعت گرفته است. یکی از مهمترین مدلهای کاربردی در مطالعه میزان پذیرش سیستم اطلاعات از جانب مشتری، مدل پذیرش تکنولوژی (TAM) است. اهدافی که این تحقیق به دنبال دارد شامل 1-تعیین اهمیت فاکتورهای مهم مدل TAM اعم از سودمندی، راحتی استفاده، لذت (بهره مندی)، میزان اطلاعات، امنیت و کیفیت اتصال اینترنت بر استفاده از بانکداری اینترنتی و 2-تعیین پذیرش تکنولوزی بانکداری اینترنتی از جانب مشتریان بانک ملی ایران بر اساس فاکتورهای مدل TAM می باشند.کلیدواژهها:
بانکداری ا ینترنتی، رفتار مشتری، TAM، بانک ملی ایرانکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-IRIMC09-IRIMC09_074.html
کد COI مقاله: IRIMC09_074
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سجادی, سیده مرضیه؛ سید علی سجادی؛ مجتبی ربیع زاده و مریم صف آرا، ۱۳۹۰، بررسی پذیرش تکنولوژی بانکداری اینترنتی بین مشتریان بانک ملی ایران طبق مدل TAM، نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تهران، گروه پژوهشی صنعتی آریانا، https://www.civilica.com/Paper-IRIMC09-IRIMC09_074.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (سجادی, سیده مرضیه؛ سید علی سجادی؛ مجتبی ربیع زاده و مریم صف آرا، ۱۳۹۰)
برای بار دوم به بعد: (سجادی؛ سجادی؛ ربیع زاده و صف آرا، ۱۳۹۰)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:صنعت بانکداری > بانک ملی ایران صنعت بانکداری > بانکداری اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نظام جامع اطلاع رسانی بازار کار(مطالعه موردی BIZ آلمان)
- تعیین شاخص های ماده اولیه در کارخانه چوب و فلز اردکان
- مشارکت با بخش خصوصی در ارائه خدمات درمانی مورد نیاز
- جشن تقدیر از پیشنهادات برتر ساعت خوش
- ایمنی فرآیندها، نیازمند تبیین و تعیین یک پروتکل ملی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.