سال انتشار: ۱۳۹۰
محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
کد COI مقاله: IRIMC09_111
زبان مقاله: فارسی
نسخه کامل مقاله در کنفرانس ارائه نشده است و در دسترس نیست.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله آینده پژوهی و ضرورت آموزش به مدیران هزاره سومی
زهرا برومند - عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزیجواد پسندیده - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده مقاله:
آینده و مسائل مربوط به ا« سال هاست که موصوع تحقیق و تفکر بسیاری از اندیشمندان معاصر قرار گرفته و به طور کلی «آنیده نگری» به معنای تبیین و پیش بینی روندهای آینده، جایگاه ویژه ای یافته است. مقاله حاضر به بررسی لزوم توجه به آینده پرداخته و 16 روش را برای م طالعات آینده در دو دسته کمی و کیفی نام برده و در شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران» مورد مطالعه قرار داده است؛ این تحقیق به روش توصیفی- پیمایشی و با هدف معرفی روش های آینده پژوهی، تبیین لزوم آینده پژوهی در مدیریت و تشخیص این که از دیدگاه مدیران؛ آشنایی با کدام یک از انواع روش های کیفی و کمی آینده پژوهی تأثیر بیشتری بر عملکرد آنان دارد انجامش شده است. دو فرضیه اصلی و چهار فرضیه فرعی مطرح و آزمون فرضیه ها انجام گرفت و در نهایت با توجه به نظر پاسخ دهندگان که اکثراً از مدیران این شرکت (در تهران و 37 منطقه و تعدادی از کارشناسان بود) و تأئید فرضیه های طروح، برای شرکت مورد مطالعه و شرکت های مشابه سه پیشنهاد اساسی داده شد.کلیدواژهها:
آینده، آینده پژوهی، تفکر استراتژیک و عملکرد مدیرانکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-IRIMC09-IRIMC09_111.html
کد COI مقاله: IRIMC09_111
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برومند, زهرا و جواد پسندیده، ۱۳۹۰، آینده پژوهی و ضرورت آموزش به مدیران هزاره سومی، نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تهران، گروه پژوهشی صنعتی آریانا، https://www.civilica.com/Paper-IRIMC09-IRIMC09_111.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (برومند, زهرا و جواد پسندیده، ۱۳۹۰)
برای بار دوم به بعد: (برومند و پسندیده، ۱۳۹۰)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش ظرفیت های گردشگری جهت توسعه گردشگری مطالعه موردی: شهر کوهسار ( شهرستان ساوجبلاغ )
- بررسی ارتباطات و تعاملات اجتماعی - فرهنگی اساتید دراجتماع علمی دانشگاه با تاکید برفرایند تبادل سرمایه های اجتماعی و فرهنگی وعلمی دانشگاهیان
- بررسی وجود زندان های بزرگ کشوری در شهر کرج و مهاجرت خانواده های زندانیان و راه های مقابله با پیشگیری از وقوع جرایم
- دکترین مسیولیت بین المللی حمایت و رویکرد شورای امنیت
- بررسی فقهی و حقوقی نقش نرخ سپرده قانونی در خلق پول
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.