سرفصل ارائه مقاله: فرسایش بادی و مراتع
سال انتشار: ۱۳۸۹
محل انتشار: دومین همایش ملی فرسایش بادی
کد COI مقاله: ISADMC02_116
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۳۱۶.۸۲ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۹ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۹ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله افزایش مقاومت به خشکی زرد تاغ نماد مقابله با گردوغبار و کنترل اثرات مخرب فرسایش بادی با استفاده از تنشهای ابی خشکی پریودیک
ناصر عرب زاده - دکترای علوم گیاهیچکیده مقاله:
پارامترهای اسمزی و ارتجاعی شاخساره های زرد تاغ بعد از القا خشکی مورد مطالعه قرارگرفت . بررسی تغییرات پارامترهای روابط آبی در جهت بهبود مقاومت به خشکی این گونه از طریق القاء خشکی های دوره ای و روشن نمودن مکانیسم های فیزیولوژیک این گیاه در پاسخ به کم آبی و خشکی از جمله اهداف این مطالعه بوده است برای این کار روش محفظه فشار به کار گرفته شد. با این روش منحنی های فشار - حجم ترسیم شد و از طریق تجزیه و تحلیل آنها پارامترهای روابط ابی گیاه به دست آمد. خشکی نسبتا ملایم از طریق عدم آبیاری به نهالها القاء شد به گونه ای که بعد از دو هفته پتانسیل آب شاخساره نهالهای زرد تاغ به 14/1- بار رسید خشکی نسبتا شدید نیز به همین ترتیب ولی بعد از چهار هفته ممانعت از ابیاری القا شد بطوریکه پتانسیل آب شاخساره های زرد تاغ به 25/1- بار تقلیل یافت. خشکی نسبتا ملایم برای شش دوره و خشکی نسبتا شدید برای یازده دوره متوالی تکرار شد. در هر دو سری ازمایش پتانسیل آب نهالهای شاهد که هر دو روز یکبار ابیاری می شدند. در حدود 10/8- بار ثابت باقی ماند براساس نتایج به دست آمده اگرچه القا خشکی نسبتا ملایم به نهالهای این گونه تاغ موجب افزایش خاصیت ارتجاعی بافتهای شاخساره ای شد ولی بر پتانسیل اسمزی آن تاثیر معنی داری نداشت.کلیدواژهها:
پتانسیل آب پتانسیل اسمزی، تاغ، خشکیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ISADMC02-ISADMC02_116.html
کد COI مقاله: ISADMC02_116
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عرب زاده, ناصر، ۱۳۸۹، افزایش مقاومت به خشکی زرد تاغ نماد مقابله با گردوغبار و کنترل اثرات مخرب فرسایش بادی با استفاده از تنشهای ابی خشکی پریودیک، دومین همایش ملی فرسایش بادی، یزد، انجمن علمی مدیریت و کنترل مناطق بیابانی ایران، https://www.civilica.com/Paper-ISADMC02-ISADMC02_116.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (عرب زاده, ناصر، ۱۳۸۹)
برای بار دوم به بعد: (عرب زاده، ۱۳۸۹)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی تاثیرات آب مغناطیسی بر شاخص های فیزیولوژی گیاهی در مناطق خشک و بیابانی
- تاثیر سیستم های اجرای پروژه ها و نحوی قیمت گذاری پیمان ها در موفقیت پروژه
- بررسی تحلیلی تاثیر افزایش قیمتهای نا متعارف هزینه در قراردادهای EPC از نوع قیمت مقطوع و ارائه راهکار(صنایع نفت و گاز و پتروشیمی)
- بررسی تغییرات اندازه تاج پوشش گونه سیاه تاغ جهت استفاده در طراحی بادشکن زنده (مطالعه موردی: جنگل های دشت کاشت تاغ در منطقه اشکذر استان یزد)
- بررسی های اکولوژیکی گونه های مهم از جنسHaloxylon (H.ammodendron & H.aphyllum ) به منظورمدیریت پایدار پوشش گیاهی درمناطق خشک و نیمه خشک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه گرانولو متری دانه های تپه های ماسه ای با جهت باد های فرساینده منطقه (مطالعه موردی ارگ جنوب بافق)
- بررسی تغییرات دمایی طی دهه های آتی در مقایسه با گذشته در استان مرکزی
- بررسی گرایش کشاورزان به استفاده از انرژهای تجدیدپذیرمطالعه موردی: کشاورزان بخش رودبنه شهرستان لاهیجان
- دو قرن بازسازی حلقه درختی دما در قسمت غربی رشته کوههای البرز
- تحلیل روند پدیده گرد و خاک و خشکسالی هواشناسی در یازده استان کشور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.