مطالعه تجربی تامین مستقیم هوای مصرفی برای بخاری های گازسوز

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,223

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISME18_044

تاریخ نمایه سازی: 1 تیر 1389

چکیده مقاله:

بخاری گازسوز خانگی به عنوان یک وسیله گرمایشی پر طرفدار درطول سالیان متمادی مورد استفاده بوده است. امتیازات این وسیله عمدتا به سادگی و پایین بودن هزینه های لازم برای نصب، استفاده و نگهداری از آن مربوط می شود. مصرف مقدار قابل توجهی گاز اکسیژن از داخل فضای مورد گرمایش و جایگزین شدن آن با هوای تازه که عمدتا از منافذ بازشوها بصورت جریان سردی از هوا به سمت بخاری شکل می گیرد از جمله معایب این وسیله گرمایشی محسوب می گردد. امکان نشت و نفوذ محصولات احتراق به دلیل وجود دریچه تعدیل مکش، عیب دیگری است که در رابطه با کارکرد این وسیله گرمایشی می توان ذکر نمود. در تحقیق حاضرسعی شده است تا به روش تجربی و با ایجاد تغییرات جزئی در ساختمان یک دستگاه بخاری گاز سوز، عیوب ذکر شده برطرف گردد. یک دستگاه بخاری پژوهشی با طرح جدید طراحی و ساخته شده است تا بتواند هوای لازم برای تکمیل احتراق همچنین هوای اضا فی لازم را از بیرون و از طریق لوله ای به موازات لوله دودکش تامین نماید. بخاری آزمایشی تحت شرایط پایدار بکار گیری شده و نتایج رضایت بخشی از عملکرد را داشته است. در صورتی که برای تامین هوا ازبیرون و نیز خروج محصولات احتراق از دو لوله هم محور و تو در ت و استفاد ه شو د می توان راندمان حرارتی را نسبت به طرح موجود اصلاح نمود. همچنین طراحی محفظه احتراق مناسب می تواند به بهبود راندمان حرارتی این وسیله منجر شود که به عنوان تحقیقات آتی دیگری می تواند در نظر گرفته شود.

نویسندگان

مصطفی رحیمی

استادیار، دانشگاه محقق اردبیلی

ابراهیم عبدی اقدم

استادیار، دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :