سال انتشار: ۱۳۹۷
کد COI مقاله: ISME26_396
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱.۲۴ مگابات (فایل این مقاله در ۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۷ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله اصلاح و بهینه سازی ضرایب مدل آشفته k- eجهت کاربرد در تحلیل هندسه موشک
سیدعلی توکلی صبور - دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهرانمحسن محمدی - دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی شریف، تهران
مصطفی حسینعلی پور - دانشیار، مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
چکیده مقاله:
از یک سو رشد روز افزون سخت افزارهای محاسباتی و بسته های نرم افزاری در زمینه حل جریان سیال و دینامیک سیالات محاسباتی و از سوی دیگر هزینه های سنگین مربوط به انجام آزمایش ها آیرودینامیکی سبب شده تا موضوع شبیه سازی عددی به عنوان یکی از مراحل مهم در طراحی سیستم های پرنده از جمله موشکها مطرح باشد. یکی از چالش های اساسی در این نوع شبیه سازی ها انتخاب ودقت مدل توربولانی جهت شبیه سازی جریان آشفته است که از تنوع زیادی نیز برخوردارند. در میان مدل هایی که جهت تحلیل جریان های آشفته از طریق دینامیک سیالات محاسباتی به کار گرفته شده اند، مدل K - e از محبوبیت چشم گیری برخوردار است. به طوری که امروزه در بسیاری از نرم افزارهای مهندسی به عنوان یک مدل اصلی گنجانده شده و در کاربردهای متنوعی استفاده می شود. فرضیات به کار گرفته شده در این مدل به گونه ای است که در عین ایجاد هزینه محاسباتی معقول، دقت مطلوب در بسیاری از محاسبات مهندسی را به دست می دهد. اما در مواردی نیز خطای وارد شده به محاسبات و نتایج، از معیارهای قابل پذیرش فراتر رفته و سبب کاهش کارایی مدل می گردد [1]. افزایش دقت نتایج تحلیل CFD در مورد جریان حول اجسام پرنده به انتصاب ثوابت تجربی ویژه و مناسب منوط می باشد تا بتوان در کنار بهره مندی از مزیت های مدل k-e دقت آن را تا حد امکان بالا برد. به این منظور با مبنا قرار دادن هند سه سه بعدی استاندارد ( شبیه موشک) در این پژوهش و اعمال بازه های منطقی برای ثوابت پنج گانه مدل K -eو همچنین بکار بردن تعداد بسیاری حل عددی توسط نرم افزار انسیس فلوینت و به کارگیری الگوریتم های بهینه سازی در نرم افزار مدفرونتیر سعی می کنیم تا حدامکان ضرایب بهینه مدل را استخراج نماییم بطوریکه نزدیک ترین نتایج به مقادیر تجربی حاصل شودکلیدواژهها:
مدل آشفتگیk-e، ضرایب آیرودینامیکی،مدل بیسیک فینر،مدل AIM9،بهینه سازی،شبیه سازی عددیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ISME26-ISME26_396.html
کد COI مقاله: ISME26_396
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توکلی صبور, سیدعلی؛ محسن محمدی و مصطفی حسینعلی پور، ۱۳۹۷، اصلاح و بهینه سازی ضرایب مدل آشفته k- eجهت کاربرد در تحلیل هندسه موشک، بیست و ششمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران، سمنان، دانشگاه سمنان - دانشکده مهندسی مکانیک، https://www.civilica.com/Paper-ISME26-ISME26_396.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (توکلی صبور, سیدعلی؛ محسن محمدی و مصطفی حسینعلی پور، ۱۳۹۷)
برای بار دوم به بعد: (توکلی صبور؛ محمدی و حسینعلی پور، ۱۳۹۷)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل گرین های عمومی و شبیه سازی سریع بالستیک داخلی موتور سوخت جامد
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- شبیه سازی انتقال حرارت در مبدل پوسته لوله غیر هم سو با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- آشنایی با نحوه عملکرد مبدل گشتاور و روابط حاکم بر تحلیل و بررسی سیستم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه عملکرد فیلترهای عددی در اندازه گیری ابعادی و سطوح
- بررسی تعداد بهینه طبقات نمک زدای چند مرحله ای خورشیدی برای بازیابی گرمای نهان تبخیر
- تغییر شکل پلاستیک استینلس استیل 409 ال طی فرآیند کشش عمیق کاتالیست کانورتر
- روشی برای تعیین همزمان کنترل و مسیر بهینه سیستم های متضمن غشا مرتعش مستدیر
- بررسی روند تغییرات دمای سطحی در خلیج فارس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.