سال انتشار: ۱۳۹۳
نوع ارائه: پوستری
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران
کد COI مقاله: ISSEE01_004
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۴۸.۴۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۴ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۴ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه زمان تناوب تحلیل دینامیکی طیفی واستاتیکی معادل مطابق استاندارد 2800 (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)
رامین نظافت خواه - کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزمیکائیل یوسف زاده - عضو هیأت علمی، دانشگاه تبریز
امین لطفی اقلیم - مربی، دانشگاه پیام نور اردبیل
چکیده مقاله:
اثرات زلزله بر سازه ساختمان ها را می توان به روش های خطی و یا غیر خطی تحلیل نمود . در استاندارد 2800 ، برای ساختمان های منظمبا ارتفاع کمتر از 50 متر از تراز پایه ، روش های تحلیل استاتیکی معادل و تحلیل دینامیکی به دو صورت طیفی و تاریخچه زمانی در نظرگرفته شده است . یکی از پارامتر های اصلی در روش های تحلیل استاتیکی ، زمان تناوب اصلی نوسان (T) می باشد که به مشخصات ساختمان و ارتفاع آن بستگی دارد و با استفاده از روابط تجربی بند 2-3-6 استاندارد 2800 ویرایش سوم قابل محاسبه می باشد . تبصره 1 همین بند زمان تناوب روش های تحلیل دینامیکی را به شرط اینکه از 1/25 برابر زمان تناوب تحلیل استاتیکی بیشتر نباشد مجاز شمرده است. حال در پیش نویس 1 استاندارد 2800 ویرایش چهارم شرط تبصره 1 به 1/4 برابر ارتقا ء یافته است . در این تحقیق برای سازه های مختلف تا ارتفاع 50 متر با مدل سازی و تحلیل و طراحی سازه ها در نرم افزار، زمان تناوب اصلی نوسان به هر دو روش استاتیکی و دینامیکیمحاسبه سپس ضریب زلزله و برش پایه های استاتیکی و دینامیکی تمامی سازه ها بدست آمده است . با مقایسه نتایج عددی و جداول ومنحنی های مربوط به هریک از آنها مشاهده می گردد که پریود های استاتیکی و دینامیکی در ارتفاع های بالاتر دارای اختلاف می باشند و درنتیجه باعث تغییر در نیروی زلزله وارد بر ساختمان می شوند . نتیجه اینکه در سازه های با ارتفاع کوتاه و دارای سیستم باربر جانبی در هر دو راستا مهاربند ارتقاء ضریب افزایش زمان تناوب از 1/25 هیچ تاثیری در نیروی زلزله وارد به سازه ها ندارد ولی در ساختمان های با ارتفاع بلند و سیستم باربر جانبی قاب خمشی در هر دو راستا استفاده از ضریب افزایش 1/5 بجای استفاده از 1/25 و نیز در سیستم باربر جانبی ترکیبی ، مهاربند در یک راستا و قاب خمشی در راستای دیگر استفاده از ضریب افزایش 1/4 بجای 1/25 مناسب تر می باشد و ضریب افزایش 1/4 نیز بصورت محافظه کارانه وکلی در ویرایش جدید آیین نامه در نظر گرفته شده است.کلیدواژهها:
استاندارد 2800 ویرایش سوم و چهارم ، زمان تناوب اصلی سازه ، ضریب ارتقاء پریود سازه ، نیروی زلزله وارد به سازهکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ISSEE01-ISSEE01_004.html
کد COI مقاله: ISSEE01_004
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظافت خواه, رامین؛ میکائیل یوسف زاده و امین لطفی اقلیم، ۱۳۹۳، مقایسه زمان تناوب تحلیل دینامیکی طیفی واستاتیکی معادل مطابق استاندارد 2800 (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)، اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران، تهران، انجمن علمی مهندسی سازه ایران، https://www.civilica.com/Paper-ISSEE01-ISSEE01_004.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (نظافت خواه, رامین؛ میکائیل یوسف زاده و امین لطفی اقلیم، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (نظافت خواه؛ یوسف زاده و لطفی اقلیم، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:مدیریت بحران > زلزله اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روش جدید تحلیل دینامیکی غیر خطی سیستم های یک درجه آزادی با استفاده از مفاهیم برنامه ریزی ریاضی
- تحلیل خطر زمین لرزه و شبیه سازی شتابنگاشت های سازگار با طیف خطر یکنواخت « مطالعه موردی گستره تپه های عباس آباد تهران»
- کاربردهای آنالیز فوریه در مهندسی زلزله
- مقایسه روشهای مختلف مقیاس سازی شتابنگاشتها
- نحوه توزیع مناسب بارهای لرزه ای در طراحی بهینه سازه ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- سیستم های کنترل مکانیکی با رویکرد فازی
- ارزیابی رفتار سازه ای تابلوهای هدایت مسیر صلیبی تحت بار باد
- بهبود عملکرد قاب های خمشی فولادی با مقطع گرما دیده در تیر
- مطالعه موردی اثر زلزله نزدیک به گسل به همراه مولفه قایم در یک قاب فولادی مهاربندی همگرای ضربدری
- بررسی پارامتریک رفتار تیر همبند فولادی پر شده با بتن تحت بارگذاری چرخه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.