سال انتشار: ۱۳۹۳
نوع ارائه: پوستری
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران
کد COI مقاله: ISSEE01_027
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۳۲.۲۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله طراحی کاربردی و اجرای سازه دیوار برشی فولادی بر اساس ضخامت ورق های موجود در بازار
معصومه قلی پور - دانشجوی دکتری، دانشگاه صنعتی امیرکبیرمحمدمهدی علی نیا - عضو هیأت علمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده مقاله:
در طراحی متداول قاب های فولادی، مقاطع تیر و ستون از میان مقاطع موجود در بازار و با ظرفیتی بزرگتر از نیازهای طراحی انتخابمی گردند. در طراحی سازه دیوار برشی فولادی نیز لازم است ضخامت ورق از میان ضخامت های موجود انتخاب گردد. در طراحی متداولسازه دیوار برشی فولادی، ضخامت ورق با صرف نظر از ظرفیت برشی قاب فولادی، برای تحمل کل برش طبقه طراحی می گردد. در اینجا نیزدر زمان طراحی سازه، ممکن است ضخامت ورق طراحی شده در بازار موجود نبوده و نیاز به تصمیم گیری در خصوص انتخاب ضخامت بزرگتر یا کوچکتر از ضخامت طراحی باشد. در این مقاله، سازه های 4، 10 و 13 طبقه دیوار برشی فولادی در سه حالت، 1)ضخامت ورق های تئوری به دست آمده از روابط طراحی، 2) ضخامت ورق های کوچکتر موجود و 1) ضخامت ورق های بزرگتر موجود بررسی ورفتار آن ها تحت تحلیل بارافزون مورد مطالعه قرار گرفته است. تغییر ضخامت طراحی ورق همچنین بر اساس روش پیشنهاد شده دردستورالعمل Steel Design Guide مبنی بر بازبینی طراحی ورق و اعضای مرزی سازه دیوار برشی فولادی بر اساس نتایج مربوط به سهم ورق و قاب از برش طبقه نیز بررسی گردیده است. مطالعه رفتار سازه دیوار برشی فولادی برای ضخامت ورق های مختلف نشان می دهدکه در طراحی ورق سازه دیوار برشی فولادی، بر خلاف روند طراحی معمول تیر و ستون که مقطع طراحی بزرگتر از حد نیاز انتخابمی گردد، انتخاب ضخامت ورق کوچکتر از مقادیر تئوری مناسب بوده و در عین حفظ رفتار مطلوب سازه، سبب کاهش مقاطع اعضای مرزی،سبک تر شدن سازه، صرفه جویی در مصرف فولاد و اقتصادی شدن طرح می گردد. روش ارائه شده در دستورالعمل Steel Design Guide 20 نیز روشی کاملاٌ تقریبی و وقت گیر بوده و نتایج قابل قبولی خصوصاٌ برای طراحی سازه های بلند ارائه نمی دهد. در مرحله اجرای سازه نیز،در صورت موجود نبودن ضخامت ورق طراحی، کاهش ضخامت ورق در سازه های کوتاه مرتبه می بایست به کمترین مقدار ممکن انجام گیرد.لیکن با افزایش ارتفاع سازه، امکان کاهش بیشتر ضخامت ورق ها وجود داشته و اثر نامطلوبی بر ظرفیت باربری سازه ایجاد نمی شود.کلیدواژهها:
دیوار برشی فولادی، ضخامت ورق تئوری، طراحی کاربردی، ضخامت ورق موجود در بازارکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ISSEE01-ISSEE01_027.html
کد COI مقاله: ISSEE01_027
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قلی پور, معصومه و محمدمهدی علی نیا، ۱۳۹۳، طراحی کاربردی و اجرای سازه دیوار برشی فولادی بر اساس ضخامت ورق های موجود در بازار، اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران، تهران، انجمن علمی مهندسی سازه ایران، https://www.civilica.com/Paper-ISSEE01-ISSEE01_027.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (قلی پور, معصومه و محمدمهدی علی نیا، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (قلی پور و علی نیا، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه مزیتهای فنی و اقتصادی انرژی خورشیدی و انرژی بادی
- رابطه بین چشم انداز زمانی و تاب آوری تحصیلی با اهمال کاری تحصیلی دانش آموزان
- ارزیابی و مقایسه طرح های اختلاط مخلوط آسفالت گرم و بازیافت گرم آسفالت
- تأثیرات هوش تجاری در سیستم های اطلاعات سازمانی (مطالعه مروری)
- تبیین تأثیرات متقابل رسانه ها و ساختارهای سیاسی بر یکدیگر با استفاده از مبانی ارتباطات سیاسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد شبکه عصبی در پیش بینی مقاومت فشاری ملات گچی حاوی مواد افزودنی
- کاربرد منطق فازی در پیش بینی مقاومت فشاری ملات گچی حاوی مواد افزودنی
- تحلیل عناصر محدود تیرهای بتن مسلح بحرانی در برش با لحاظ ظرفیت قفل شدگی سنگدانه ها
- مطالعه آزمایشگاهی نقش صفحات فلزی و جاکت CFRP در مقاوم سازی اتصالات خارجی آسیبدیده قاب بتنی تحت بارهای رفت و برگشتی
- مطالعه تحلیلی نقش عوامل مختلف بر روی رفتار لرزهای اتصالات فولادی تیر با مقطع کاهش یافته
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.