سال انتشار: ۱۳۹۳
نوع ارائه: شفاهی
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران
کد COI مقاله: ISSEE01_103
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۷۴.۳۷ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۹ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۹ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله عملکرد لرزه ای سیستم های سازه ای قاب محیطی مهاربندی شده تحت اثر زمین لرزه های حوزه نزدیک پالس گونه
فرشاد براتی - دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه خوارزمیافشین مشکوه الدینی - عضو هیأت علمی، دانشگاه خوارزمی
عبدالرضا سروقد مقدم - عضو هیأت علمی، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
چکیده مقاله:
با افزایش تجربه ها از رویداد ها و اتفاقات زمین لرزه ها گذشته به خصوص زمین لرزه های حوزه نزدیک و بررسی رفتار ساختمان ها و خسارتهای جدی وارده بر سازه ها، باعث شد تا به اثرات زمین لرزه های حوزه نزدیک توجه بیشتری شود. زلزله های حوزه نزدیک دارای ویژگی هایمشخصی هستند که آنها را از زمین لرزه های حوزه دور متمایز می کند. از طرفی سیستم های مختلف باربر جانبی در سازه های بلند به علتخصوصیات مقاومت مصالح و ویژگی های هندسی، عملکرد متفاوتی در برابر بارهای لرزه ای از خود نشان می دهند که از جمله این سیستم ها،قاب محیطی مهاربندی شده است. همچنین در این پژوهش برای تعیین رفتار سازه ها در برابر این نوع تحریکات، از تعدای زیادی تحلیل دینامیکیغیرخطی بر روی سیستم های قاب محیطی مهاربندی شده استفاده شده است. به منظور وارد نمودن اثرات حاصل از قرارگیری سازه ها در ناحیهنزدیک گسل، رکوردهای مختلف حاوی دو مولفه نیرومند موازی و عمودی نسبت به صقحه شکست، مورد تحلیل قرار گرفت. همچنین در اینتحلیل ها اثر همزمان مولفه قائم را نیز در نظر گرفته شده است. مجموعه رکوردها حاوی زلزله بم 2003 و طبس 1994 از ایران و رکورد ایستگاههای زلزله نورتریج 1994 کالیفرنیا می باشد. مدل های سازه ای شامل دو ساختار 20 و 30 طبقه است که براساس آیین نامه لرزه ای ایران طراحیشده اند. بررسی پارامترهای پاسخ این نوع سیستم ها نشان دهنده عملکرد لرزه ای بسیار خوب حتی در نواحی نزدیک گسل ها است.کلیدواژهها:
زلزله های حوزه نزدیک، سازه های بلند، قاب محیطی مهاربندی شده، تحلیل دینامیکی غیرخطی، پارامترهای پاسخکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ISSEE01-ISSEE01_103.html
کد COI مقاله: ISSEE01_103
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:براتی, فرشاد؛ افشین مشکوه الدینی و عبدالرضا سروقد مقدم، ۱۳۹۳، عملکرد لرزه ای سیستم های سازه ای قاب محیطی مهاربندی شده تحت اثر زمین لرزه های حوزه نزدیک پالس گونه، اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران، تهران، انجمن علمی مهندسی سازه ایران، https://www.civilica.com/Paper-ISSEE01-ISSEE01_103.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (براتی, فرشاد؛ افشین مشکوه الدینی و عبدالرضا سروقد مقدم، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (براتی؛ مشکوه الدینی و سروقد مقدم، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:مدیریت بحران > زلزله اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیربازشوی دایرهای درموقعیتهای مختلف بروی مشخصه های لرزه ای دیواربرشی فولادی
- سیستمهای سازهای در سازههای بلند
- بررسی میزان اتلاف انرژی سازه های بلند مرتبه بتن آرمه دارای نامنظمی هندسی
- بررسی تغییرات طیف طرح استاندارد آیین نامه 2800 ایران ویرایش چهارم تحت اثر زلزله حوزه های نزدیک و دور از گسل
- بررسی و مقایسه پارامترهای لرزه ای سازه های بلند مرتبه ی با و بدون کمربند خرپایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- سیستم های کنترل مکانیکی با رویکرد فازی
- ارزیابی رفتار سازه ای تابلوهای هدایت مسیر صلیبی تحت بار باد
- بهبود عملکرد قاب های خمشی فولادی با مقطع گرما دیده در تیر
- مطالعه موردی اثر زلزله نزدیک به گسل به همراه مولفه قایم در یک قاب فولادی مهاربندی همگرای ضربدری
- بررسی پارامتریک رفتار تیر همبند فولادی پر شده با بتن تحت بارگذاری چرخه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.