سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: ITCC02_451
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱.۴۹ مگابات (فایل این مقاله در ۲۷ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۲۷ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار خستگی پر چرخه و کم چرخه فولاد ضد زنگ نوع 613L
علیرضا نظام آبادی - دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مکانیک، اراک، ایرانامید میرعلی یاری - دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مکانیک، شازند، ایران
مهدی کشاورزیان - دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مکانیک، ملایر، ایران
یکتا شهبازی - دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مکانیک، اراک، ایران
چکیده مقاله:
آزمایش های خستگی پرپرخه به منظور بررسی تأثیرات دما، نسبت کشش (R)، آماده سازی نمونه، جوشکاری و اندازه گیری نمونه بر رفتار خستگی فولاد، ضد زنگ 316L انجام پذیرفتند. نتایج آزمایش های یادشده نشان می دهد که حدود خستگی با کاهش نسبت تنش به شدت کاهش پیدا می کند. این حدود با انجام آزمایش های مربوطه در شرایط دمایی 300C در مقایسه با نتایج به دست آمده در دمای ااق، کاهش پیدا می کند. رفتار و حدود خستگی مرتبط با نمونه های استاندارد و نمونه های کوچک در هر دو شرایط دمای اتاق و دمای 300C ثابت ماندند. نمودار ترسیمی طول عمر ثابت از منحنی های S-N به دست آمده، تشکیل شده است. حد خستگی به شدت به مقاومت مواد که تابعی از عملکرد آماده سازی نمونه، دمای آزمایش و فرایندهای جوشکاری به شمار می آید، بستگی دارد. ابعاد سطح آسیب دیده خستگی در یک سطح شکست خورده با کاهش نسبت تنش، افزایش پیدا می کند. در مورد R=-1، ناحیه آسیب دیده خستگی به سراسر سطح شکست خورده گسترش پیدا می کند. سطوح مرزی فرعی، پس از آزمایش های خستگی پرچرخه وضوح به وسیله الگوهای خود که به بهبود دینامیکی نابجایی های چندگانه مرتبط بودند، نشان داده شده اند. رفتار خستگی کم چرخه (LCF) فولاد ضد زنگ (SS) نوع 316L تحت عوامل مختلفی همچون دما، میدان های کرنشی، نرخ کرنش، زمان بندی و نیز شرایط کاری 20% از پیش سردسازی شده مورد مطالعه قرار گرفته است. آلیاژ به دست آمده با افزایش دما، افزایش میدان کرنشی، کاهش نرخ کرنش، افزایش طول مدت زمان گیری در کشش و نیز کارپیش از سردسازی به طور کلی با کاهش بازه خستگی رو به روش شد.کلیدواژهها:
خستگی پرچرخه، خستگی کم چرخه، نسبت تنش، نمونه کوچک، نمودار طول عمر ثابت، شرط مرزی زیردانهکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-ITCC02-ITCC02_451.html
کد COI مقاله: ITCC02_451
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظام آبادی, علیرضا؛ امید میرعلی یاری؛ مهدی کشاورزیان و یکتا شهبازی، ۱۳۹۴، بررسی رفتار خستگی پر چرخه و کم چرخه فولاد ضد زنگ نوع 613L، دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی، مشهد، دانشگاه تربت حیدریه، دانشگاه فردوسی مشهد، https://www.civilica.com/Paper-ITCC02-ITCC02_451.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (نظام آبادی, علیرضا؛ امید میرعلی یاری؛ مهدی کشاورزیان و یکتا شهبازی، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (نظام آبادی؛ میرعلی یاری؛ کشاورزیان و شهبازی، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی اعوجاج و تاثیر هندسه اتصال و فرآیند هیدروتست بر تنش های پسماند در جوشکاری نازل به پوسته استوانه ای
- بررسی تفاوت اتصالات پیچ و مهره ای وجوش درسازه فولادی ساختمانی
- بهبود کیفیت جوشکاری خطوط انتقال نفت وگاز با روش تجزیه وتحلیل حالات شکست و اثرات آن (FMEA)
- تاثیر منبع متحرک فروکش حرارت بر تنش پسماند جوش با استفاده از شبیه سازی المان محدود
- آشنایی وشناخت هنرآموزان و دانشجویان وهنرجویان رشته عمران ازمعایب اصلی جوش در اتصالات سازه های اسکلت فلزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی مناطق خطر و راه های شناسایی آن
- طرح و بررسی عملکرد انتقال حرارت یک سویه به روش عددی
- تاثیر پدیده گلخانه ای بر جریان جوششی
- بررسی و تحلیل جریان پایدار در یک لوله نو
- طراحی سیستم پیش گیری از برخورد وسایل نقلیه با استفاده از سیستم استنتاج عصبی - فازی تطبیقی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.