ظهور اینترنت و مدیریت ارتباط با مخاطبان

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,524

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ITM02_012

تاریخ نمایه سازی: 18 آبان 1385

چکیده مقاله:

گستردگی اینترنت و همچنین وجود قابلیتهای متنوع در این رسانه، باعث گردیده که بسیاری از فعالیتها در زمان بسیار کم، با دقت بالا و هزینه پائینی انجام پذیرد . ویژگیهایی همچون وجود ارتباطات سریع، سهل، دوطرفه، تعاملی و فرد به فرد، دسترسی 24 ساعته، توانمندیهای فنی و گرافیکی بالا، امکان استفاده از سیستمهای هوشمند و خبره، وجود ابزارهای بسیار مفید، و ... بر جذابیت این وسیله ارتباطی افزوده و فعالیتهای سازمانی منجمله ارتباطات با مخاطبان را وارد مرحله جدیدی کرده است که از آن به ارتباطات نوین ( اینترنتی ) یاد می شود . سازمانها و شرکتها دریافته اند که برای موفقیت در میان رقباء باید از این رسانه به نحو مطلوب و موثری در برقراری ارتباطات تعاملی و دوطرفه با مخاطبان استفاده نمایند که به همین منظور واحدهایی ( البته به صورت گسسته و غیرهماهنگ ) در سازمانها تشکیل شده که به مدیریت ارتباطات سازمانی می پردازد و متاسفانه واحدی که با یک دید و نگرش جامع به ارتباط با مخاطبان بپردازد در سازمانها مشاهده نمی شود . امروزه سازمانها درخصوص ارتباط با مشتریان و تامین کنندگان و همچنین فعالیتهای داخلی سازمان، به سه حوزه مدیریت ارتباط با مشتریان ) CRM ) 1 ، مدیریت زنجیره تامین ) SCM ) 2 و برنامه ریزی منابع سازمانی ) ERP ) 3 تقسیم بندی می شوند . تلاش تمام سازمانهای پیشرو، پیاده سازی و اجرای صحیح این حوزه ها در بستر شبکه های کامپیوتری می باشد که تجلی بسیار بارز آن استفاده از اینترنت و فناوری اطلاعات می باشد . در هر سه حوزه ذکر شده، ارتباطات یکی از ارکان اصلی بوده و به همین دلیل می بایست در سازمان یک دید و نگرش کلی درخصوص ارتباطات با مخاطبان ( کارمندان ، مشتریان ، سهامداران ، تامین کننده ها ، توزیع کننده ها ، رسانه ها و .....) ، میان حوزه های مختلف وجود داشته باشد . در این مقاله سعی شده است با یک نگرش فراحوزه ای جایگاه ارتباطات نوین ( اینترنتی ) در هر یک از حوزه های سازمانی مورد بررسی قرار گرفته و مفهوم مدیریت ارتباط با مخاطبان 4 به طور صحیحی تبیین گردد .

کلیدواژه ها:

ارتباطات اینترنتی ، مدیریت ارتباط با مشتریان ، برنامه ریزی منابع سازمانی ، مدیریت زنجیره تامین ، مدیریت ارتباط با مخاطبان

نویسندگان

سعید یعقوبی

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • علی میر سعید قاضی- «تئوری و عمل در روابط عمومی ...
  • دکتر محمود زرگر- «اصول و مفاهیم فناوری اطلاعات»- 1382- انتشارات ...
  • _ ملوین دفلور، اورت دنتیس - شناخت ارتباطات جمعی - ...
  • دکتر احمد روستا، دکتر داور ونوس، دکتر عبدالحمید ابراهیمی- «مدیریت ...
  • ، - دکتر غلامرضا گودرزی-«جهانی شدن و استراتژی مشتری مداری»-1382- ...
  • سعید یعقوبی- پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان « چارچوب ...
  • دکتر رضا برادران کاظم زاده، سعید یعقوبی- «ظهور اینترنت و ...
  • Arun sharma, Jagdish N. sheth- "Web-based marketing: the coming revolution ...
  • Anne Gregory - 4Scope and Structure of Public Relation : ...
  • VViragJrgrg 15- www.iie.ir ...
  • VWW .betsa. ir 17- WWW. ICTna.ir ...
  • نمایش کامل مراجع