سال انتشار: ۱۳۹۳
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
کد COI مقاله: KMSU01_059
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۸۵۶.۸۷ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۶ صفحه است در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : ۳,۰۰۰ تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:مشخصات نویسندگان مقاله تغییرات پارامترهای همولنف میگوی خانواده Penaeidae تحت شوری های متفاوت آب
زهرا معصومی - دانشجوی کارشناسی ارشد شیلات،دانشکده منابع طبیعی دریا،دانشگاه علوم و فنون دریایی، خرمشهرمحمد ذاکری - استادیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
وحید یاوری - دانشیار دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی، خرمشهر
سید محمد موسوی - دانشیار دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی ،خرمشهر
چکیده مقاله:
رشد روز افزون جامعه بشری نیاز بیشتر را برای تامین غذا می طلبدکه در این بین یکی ازمنابع تولید غذا استفاده از آبزیان و فعالیت آبزی پروری است. گروهی از آبزیان که مورد توجه بازار قرار دارند و در دهه اخیر پیشرفت زیادی در تکثیر و پرورش ان ها شده است، رده سخت پوستان به ویژه میگوهای خانواده پنائیده می باشند. درامر تکثیر و پرورش میگو، پارامترهای مختلفی دخالت دارندکه یکی از آن ها کیفیت آب می باشدو از مهم ترین فاکتورهای کیفی آب موثر برفیزیولوژی آبزیان شوری می باشد. شوری اب می تواند بر متابولیسم، اسمولالیته، ایمنی و... اثر گذار باشد. در این بین همولنف به عنوان یک مایع بیولوژیک همانندخون تبادلات یونی و حمل ونقل مواد و بسیاری از فعالیت های شیمیایی موردنیاز بدن را برعهده دارد و تغییرات شوری بر فاکتورهای آن موثر واقع می شود. به طوری که بعضا مشاهده شده که میزان آمونیوم ،اوره و اسید اوریک همولنف با افزایش میزان شوری افزایش یافته در حالی که فاکتورهای دیگر مثل سطح اکسی هموسیانین که یک رنگدانه تنفسی می باشد با افزایش شوری کاهش می یابد. همچنین طی تحقیقاتی مشاهده شده که سطح یون های سدیم، پتاسیم،منیزیم و کلر با تغییرات شوری رابطه مستقیم در حالی که میزان کلسیم رابطه عکس دارد. بدین منظور مطالعه حاضرتحقیقات صورت گرفته در زمینه تغییرات برخی پارامترهای همولنف میگوهای خانواده پنائیده در شوری های متفاوت آب را بررسی می کند.کلیدواژهها:
شوری میگوی Penaeidae، همولنفکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-KMSU01-KMSU01_059.html
کد COI مقاله: KMSU01_059
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معصومی, زهرا؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری و سید محمد موسوی، ۱۳۹۳، تغییرات پارامترهای همولنف میگوی خانواده Penaeidae تحت شوری های متفاوت آب، اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور، خرمشهر، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، https://www.civilica.com/Paper-KMSU01-KMSU01_059.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (معصومی, زهرا؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری و سید محمد موسوی، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (معصومی؛ ذاکری؛ یاوری و موسوی، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > پرورش آبزیان اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر روشهای مختلف پخت(سرخ کردن ، کبابی روی زغال ،آب پز) بر ترکیب اسیدهای چرب ماهی سفید ( Rutilus kutu ) وقزل آلای رنگین کمان پرورشی (oncorhynchus mykiss)
- بررسی میزان چربی پروتئین،چربی،کربوهیدرات،فیبر،خاکستر و رطوبت در عضله میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان
- توسعه آبزی پروری پایدار با استفاده از بیوتکنولوژی
- ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی
- بررسی میزان پروتئین ها و ویتامین های موجود درروشهای مختلف طبخ ماهی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثرات مثبت و منفی اکوتوریسم دریایی با تاکید بر دو گروه از مهره داران
- پاسخ هیستوپاتولوژیکی آبشش خرچنگ ( Forskal, 1775) Metopograpsus messor در مواجهه با آلاینده کادمیوم
- تحلیل بارش در حوزه آبخیز ساحلی و جزایر استان هرمزگان
- اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر برخی از شاخص های رشد و بازماندگی ماهیان انگشت قد بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)
- بررسی اثر عصاره الکلی زیره سبز(Cuminumcyminum) بر آنزیم های گوارشی لاشه ماهی انگشت قد تیلاپیای نیل (Oreochromisniloticus)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.