مدیریت همایش های داخلی حوزه علوم انسانی، آسیب شناسی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 232

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MANAGEMENT01_168

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

هدف این مقاله آسیب شناسی همایش های ملی و بین المللی داخلی در حوزه علوم انسانی است. روش پژوهش توصیفی و تحلیلی است. پژوهش عامل و کلید اساسی پیشرفت و اعتلای هر جامعه ای در ابعاد مختلف علمی، صنعتی، اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی است. نردبان ترقی در علم جز از رهگذر پژوهش طی نمی شود . یکی از مراحل پژوهش ارائه آن به صورت گزارشی است برای آگاه سازی دیگران که این امر معمولا به صورت چاپ در نشریات و یا ارائه در همایش ها اتفاق می افتد. هر ساله همایش های بسیاری در سطح ملی و بین المللی در کشور برگزار می شود، مساله ای که وجود دارد تفاوت های زیاد این همایش ها در ابعاد عنوان، هزینه، شکل برگزاری، اطلاع رسانی و شکل مقالات است که خود عامل عدم توجه و رغبت پژوهشگران به حضور در این همایش ها است. گاها چندین همایش در یک حوزه کاملا مشخص در یک سال برگزار می شود. از طرفی دیگر عدم استفاده از نتایج به دست آمده در همایش ها و کاربردی کردن آن در حوزه مربوطه برگزاری این همایش ها را به عملی ظاهری و قالبی تبدیل کرده است. برگزار کنندگان از امتیازات میزبانی برخوردار می شوند و پژوهشگران و اساتید هم امتیازاتی جهت ترفیع و تبدیل وضعیت به دست می آورند، و بدین صورت قصه تلخ همایش ها در کشور ما ادامه پیدا می کند. پیشنهاد می گردد و ضروری است که با مدیریت این ابعاد تفاوت را کاهش و از بین ببریم، تعداد همایش های یک رشته مدیریت گردد و هر چه بیشتر برای کاربردی کردن و استفاده از نتایج تلاش نماییم تا شاهد کیفیت و اثربخشی این همایش ها باشیم.

نویسندگان

ناصر ویسی

مربی،کارشناسی ارشد علوم تربیتی،عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور،

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • دلاور، علی(1387) روش تحقیق در روان شناسی و علوم تربیتی، ...
  • فراهانی، حجت الله _ عریضی، حمیدرضا(386 1)یافته های پژوهشی در ...
  • http : /sedayemoj ri , com/definitios .htm ...
  • http : /iranmoj ri _ c om/tashkilat/? -tashkilat/2 80- _ ...
  • نمایش کامل مراجع