تأثیر یادگیری به وسیله تکنولوژی های همراه در بین دانشجویانی که دارای دروس حسابداری هستند (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس )

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 520

فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MOCONF03_119

تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق تعیین چشم اندازی از یادگیری به وسیله تلفن همراه در بین دانشجویان دارای دروس حسابداری است و همچنین پی بردن به تفاوت ها و فواید تکنولوژی گوشی های همراه بر یادگیری دروس حسابداری است. شیوه نمونه برداری تسهیلاتی از روش نمونه گیری غیر تصادفی مورد استفاده قرار گرفته است. تعداد سؤالات وابسته به آمارگیری در بین شرکت کنندگان، معانی آن ها و شروط و مقررات استانداردی آن ها همگی بررسی و اجرا شده اند. در این تحقیق از روش های آزمون سازی Mann Whiney U و Kruskal Wallis مورد استفاده قرار داده شد، گرچه تفاوت های جزیی در دیدگاه هر دانشجو نسبت به یادگیری از طریق گوشی های همراه وجود دارد. دانشجویان هنوز به طور تأثیرگذاری از گوشی های همراه خود برای بروز حسابداری شان استفاده نکرده اند اما علاقه مند به استفاده از گوشی های همراه به عنوان یک پشتیبان تکنولوژیکی هستند. آن ها فکر می کنند که خدماتی مطمئن، قابل حمل بر کنترل برگ روش استفاده از تکنولوژی های همراه برای یادگیری بسیار مؤثر هستند.

نویسندگان

محمدرضا روان شاد

کارشناس ارشد حسابداری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ Lehner, F, Nos ekable.H, & Lehmann, H .(2003] .Wireles ...
  • - Rosman, P. (2008] _ M -Learning-As a paradigm of ...
  • - Hussin, S, Manap, M .R, Amir, Z.& Krish, P. ...
  • -AKou, H .(2009] .Determinans of mobile Iearning acceptance:An empirical investigation ...
  • نمایش کامل مراجع