سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
کد COI مقاله: MPSA01_006
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۰۲.۷ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۵ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۵ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۵ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات اسیدجیبرلیک و کینتین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های سنبل الطیب تحت تنش خشکی
مصطفی حسین آبادی - فارغ التحصیل رشته اصلاح نباتات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاهایوب جعفری - فارغ التحصیل رشته زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
سجاد منصوری - دانشجوی دکتری اصلاح نباتات دانشگاه ایلام
چکیده مقاله:
سنبل الطیب به عنوان یکی از مهمترین گیاهان دارویی، اکنون در بیشتر مناطق ایران سازگارو کشت شده است و از طرفی تنش خشکی یکی از عوامل محدود کننده کشت این گیاه است. مرحله جوانه زنی یکی از مراحل بحرانی رشد این گیاه می باشد در این پژوهش به منظور بررسی اثرات دو تنظیم کننده رشدی اسیدجیبرلیک و کینتی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های سنبل الطیب تحت تنش خشکی، دو آزمایش جداگانه با استفاده از 4 سطح اسید جیبرلیک (13/05، 4/5 میلی گرم در لیتر) و 4 سطح کینتین( 13/05 و 4/5 میلی گرم در لیتر) در 5 سطح تنش خشکی ایجاد شده (12، 9-، 6-، 3-، 0بار) با پلی اتیلن گلیکول بر روی دو توده بذر تهیه شده از مناطق قزوین همدان صورت گرفت این آزمایش به صورت فاکتوریل در طرح بلوک با 3 تکرار انجام شد. آنالیز آماری صفات بررسی شده در مرحله جوانه زنی رشد گیاهچه ها نشان داد که جمعیت قزوین نسبت به جمعیت همدان واکنش بهتری به تنش خشکی نشان داد و در سطح جوانه زنی نیز تا حدی مقاومتر بود افزایش تنش به خشکی موجب کاهش درص جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه،وزن تر و خشک گیاهچه ها شد. تیمار اسید جیبرلیک در سطوح مختلف باعث افزایش میانگین طول ساقه چه گردید. کینتین نیز باعث افزایش درص جوانه زنی شد اما رشد ریشه چه ها را به شدت کاهش داد.کلیدواژهها:
سنبل الطیب، تنش خشکی، جوانه زنی، اسید جیبرلیک، کینتینکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-MPSA01-MPSA01_006.html
کد COI مقاله: MPSA01_006
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسین آبادی, مصطفی؛ ایوب جعفری و سجاد منصوری، ۱۳۹۲، بررسی اثرات اسیدجیبرلیک و کینتین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های سنبل الطیب تحت تنش خشکی، اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، همدان، انجمن ارزیابان محیط زیست هگمتانه، https://www.civilica.com/Paper-MPSA01-MPSA01_006.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (حسین آبادی, مصطفی؛ ایوب جعفری و سجاد منصوری، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (حسین آبادی؛ جعفری و منصوری، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > تنش خشکی اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه الگوی پیشنهادی کاربرد گیاهان دارویی در درمان اعتیاد
- تأثیر اسانس پونه کوهی بر قابلیت ظاهری مواد مغذی و قابلیت دسترسی مواد معدنی نمونه ایلئوم جوجه های گوشتی
- بررسی اثرات ضد میکروبی گیاه زرک کوهی بر روی مدل حیوانی
- اثر تنش خشکی بر رشد گیاهچه ی 10 ژنوتیپ یونجه (.Medicago sativa L)
- بررسی میزان تاثیر اسانس سر شاخه گیاه بولین Teucrium poium در مبارزه با بیماری قارچی ساپرولگنیازیس تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.