تدوین راهکارهایی جهت توسعه آموزش اخلاق کسب و کار در دانشکدههای مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای با درجه بسیار بزرگ استان فارس

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 778

فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MRMEA02_381

تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394

چکیده مقاله:

چگونه میتوان به هدف اصلی حسابداری رسید؟ پاسخ واضح و روشن است در سایه اخلاق است. ما باید در ابتدا کسانی که واردکسانی که وارد رشته حسابداری میشوند را با اخلاق آشنا کنیم. حال هرچه میخواهیم بهترین فرمولهای حسابداری، بهترینکتاب های حسابدار را به او آموزش دهیم اگر دانشگاههای ما یک فرد با اخلاق را تحویل جامعه ندهند هیچ فایدهای ندارد اساتید باید به دانشجویان بفهمانند که شخصیت واقعی هر شخض در گرو اخلاق اوست باید به او بفهمانند که یک حسابدار برتر در ) وهلهی اول شخصی است که اخلاق حرفهای داشته باشد. )دکتر نرگس سرلک، 7331 هدف تحقیق حاضر بررسی تدوین راهکارهایی جهت توسعه آموزش و رابطه اخلاق کار و بهره وری نیروی انسانی در دانشکده های مدیریت و دانشگاه آزاد اسلامی فارس می باشد. جامعه آماری این تحقیق کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشکده هایمدیریت و دانشگاههای آزاد اسلامی واحد فارس تشکیل می دهند که براساس مدل کوکران حجم نمونه آنها برابر با 69 برآورد شده است. برای نمونه گیری از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای استفاده گردیده و همچنین برای جمع آوری اطلاعات ازنمونه آماری و به منظور آزمون فرضیه های تنظیم شده این تحقیق، از پرسشنامه استاندارد استفاده شده است. به منظور تجزیه وتحلیل داده های بدست آمده از پرسشنامه های جمع آوری شده از روش های آماری توصیفی و استنباطی استفاده شده است. برای آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون همبستگی و برای نشان دادن معنی داری از آزمون آماره t استفاده گردیده است. یافتههای تحقیق حاکی از آن است که وجود اخلاق کار موجب تقویت بهره وری نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی شده است. متغیر روابط سالم و انسانی در محل کار با بهره وری نیروی انسانی بیشترین رابطه و متغیر روح جمعی و مشارکت در کار با بهره وری نیروی انسانی کمترین رابطه را از لحاظ داده های آماری نشان می دهد.

کلیدواژه ها:

اخلاق کار ، بهره وری نیروی انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی

نویسندگان

علی شیرطاهری

دانشجوی دکترای تخصصی حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

حمیدرضا دبیر

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد لارستان

شکوفه زارع

فارغ التحصیل کارشناسی حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی اوز

فرهاد پیرزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه و فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت دولتی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Huijer Marli et al، Medical students" Cases as an Empirical ...
  • Hiltebeitel MK، Jones KS (1992). An assessmemt of ethics instruction ...
  • Grasso PL، Kaplan ES (1998). AN EXAM INATION OF ETHICAL ...
  • _ Koh Younsuck، Residents Preperation for and ability to manage ...
  • Asai Atsushi et al، Postgraduate education i medical ethics in ...
  • Holm S et al، changes in moral reasoning and the ...
  • http ://www.mallen baker. net/csr/C SRfile s/against.htm 1 ...
  • Oxford Advanced Learners Dictionary (2005). 7th Edition، Oxford. ...
  • نمایش کامل مراجع