سال انتشار: ۱۳۹۴
کد COI مقاله: MRMEA02_455
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۵۸۰.۹۵ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۶ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۶ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل فرصتهای سرمایهگذاری آتی سکه ایران با رویکرد سیستمهای پویا
امیر علی عباس زاده اصل - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مالی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایرانعلی برزگری صدقیانی - کارشناس مهندسی برق، دانشکده برق، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
نگار افشاری - کارشناس مهندسی صنایع، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
چکیده مقاله:
با تکامل اندیشههای بشری، شیوههای گوناگونی برای حل مشکلات پیش رو پدید آمده است که بتواند با کمترین صرف هزینه و انرژی، بیشترین بازدهی را کسب کند. تفکر سیستمی یکی از کاملترین اندیشههای بشری در این زمینه بوده است.سیستمهای پویا به عنوان بخش قابل توجهی از انواع سیستمها همواره مورد توجه بوده است و مدلسازی با استفاده از رویکرد System Dynamics امروزه از مهمترین فرآیندهای شبیهسازی میباشد که میتوان با شبیهسازی یک رفتار از جامعه، تاثیر تغییرات عوامل تاثیر گذار بر مدل را در هر لحظه و به صورت پویا بر روی کل سیستم مشاهده کرد. در این مقاله ابتدا یک مدلبرای فرصتهای درآمدزایی برای بازار آتی سکه در ایران با استفاده از نرم افزار Vensim ایجاد و شبیهسازی شده است، سپس با استفاده از دادههای بازار آتی ایران شبیهسازی انجام گرفته و نتایج آن ارائه شده است که نتایج نشان دهنده فرصتهای مناسبی برای درآمدزایی در بازار آتی سکه ایران میباشند.کلیدواژهها:
رویکرد سیستمی، سیستمهای پویا، آتی سکه ایران، درآمدزایی، شبیهسازیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-MRMEA02-MRMEA02_455.html
کد COI مقاله: MRMEA02_455
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی عباس زاده اصل, امیر؛ علی برزگری صدقیانی و نگار افشاری، ۱۳۹۴، تحلیل فرصتهای سرمایهگذاری آتی سکه ایران با رویکرد سیستمهای پویا، دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری، کوالالامپور-مالزی، موسسه سرآمد کارین، https://www.civilica.com/Paper-MRMEA02-MRMEA02_455.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (علی عباس زاده اصل, امیر؛ علی برزگری صدقیانی و نگار افشاری، ۱۳۹۴)
برای بار دوم به بعد: (علی عباس زاده اصل؛ برزگری صدقیانی و افشاری، ۱۳۹۴)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کارکردهای قرارداد آتی سکه طلا در ایران
- بررسی روند تغییرات مؤلفه های کیفیت سود در طول زمان در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- شبیه سازی رویکردهای استراتژیک بانک ملت بر مبنای روش پویاییهای سیستمی
- بررسی مزایا و معایب خرید آنلاین
- تاثیر سیاست های ذخیره گیری بر میزان تغییرات مطالبات غیرجاری بانک ها: رویکرد پویایی های سیستم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل مؤثر بر بهبود انگیزش کارکنان شرکت تام ایران خودرو بر اساس مدل هاکمن و اولدهام
- امکان سنجی پیاده سازی فرآیندی پویا برای اولویت دهی به گزینه های طرح با استفاده از تکنیک داده کاوی و تکنیک تصمیم گیری تاپسیس (مورد مطالعه – پیاده سازی سیستم مدیریت اینترنت وایرلس و بلوتوث درسطح بوستان های شهرداری منطقه 21)
- بررسی تأثیر تبادل دانش سازمانی برمیزان موفقیت عملکرد بازاریابی شرکت های تولیدی شهر کرمانشاه
- شناسایی و معرفی روشهای اولویت دار تصمیم گیری اعضای هیات علمی موسسات آموزش عالی در رفتار با دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی با استفاده از دو روش TOPSIS و SAW (مورد کاوی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران)
- سنجش میزان رضایتمندی مشتریان بانکداری الکترونیکی در بعد پاسخگویی با استفاده از مدل سروکوال (مطالعه موردی: در شعب بانک انصار شهر شیراز)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.