سال انتشار: ۱۳۸۹
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیران آموزش و پژوهش
کد COI مقاله: MTRC01_041
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۱۸۱.۳۹ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۳ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پارادایم سازمان یادگیرنده با تاکید بر کاربرد مدل تعالیEFQM
مریم بیگی ریزی - دانشجوی کارشناس ارشد رشته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراچکیده مقاله:
عوامل و نیروهای دگرگون ساز دنیای هزاره سوم نظیر تغییرات سریع محیطی، افزایش حساسیت رقابت، جهانی شدن اقتصاد، تحول بنیادین در دنیای کسب و کار، فضای مجازی و سایبری، ظهور سرمایه های فکری و هوشی و دانشوران سازمانی، پدید آورنده مناسبات و سناریوهای جدیدی است که سازمان یادگیرنده یکی از آنها می باشد. مسائلی چون ظهور نسل دیجیتالی ،حذف محدودیتهای زمانی و مکانی، مدیریت دانش و اشتراک دانشی، مدیرت ناب سازمانی و تئوریهای جدیدی چون فراشناخت این الزام را برای مدیران جهانی رقم زده است که باید با لنز دیگری به سازمان و مهم ترین سرمایه های آن یعنی سرما یه های هوشی بنگرند و این مهم تنها در سایه به چالش کشیدن اندیشه های کهنه و بکار بستن تئوریهای جدیدی چون سازمان یادگیرنده امکان پذیر خواهد بود.سازمان یادگیرنده سازمانی است که ، نیازهای محیطی را تشخیص داده، ابزار هماهنگی خود با آنها را فراهم ساخته ، خود را به محل یادگیری تبدیل کرده و یادگیری را جهت می دهد. رمز موفقیت چنین سازمانهایی سرآمدی سازمانی و بهر ه گیری از الگوهای توانمند سازی از جمله الگوهای تعالی سازمانی است. الگوی سرآمدی یا تعالی سازمانی (EFQM) ازطریق توجه به توانمندسازها، بنیادهای بهبود را در ابعاد مختلف سازمان ایجاد کرده و با رویکردی نظام دار درون هر رویکرد انسجام منطقی خلق نموده و با یکپارچه سازی مجموعه توانمندسازها، در توانمندسازهای سازمانی سینرژی ایجاد می کند .حاصل این اقدام، بهبود توانمندی کارکنان، افزایش کیفیت و کسب بازارهای جدید است. سازمانها و بنگاههای اقتصادی ایران نیز به دلیل حرکت در راستای توسعه و کسب مزیت رقابتی در دنیای پر تلاطم امروز، بیش از هر زمان دیگر نیازمند به دستیابی استاندارد ابزارها و روشهای آموزشی برای توسعه دانش کارکنان می باشند. در پاسخ به این الزام مقاله حاضر در صدد است ضمن پرداختن به موضوع پارادایم سازمان یاد گیرنده، رویکرد مدل تعالی سازمانی را نیز مورد بررسی قرار داده و ارتباط این الگو را با توانمندی دانشوران سازمانی مورد بحث و بررسی قرار دهدکلیدواژهها:
یادگیری،سازمان یادگیرنده،یادگیری سازمانی،مدل تعالی سازمانیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-MTRC01-MTRC01_041.html
کد COI مقاله: MTRC01_041
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیگی ریزی, مریم، ۱۳۸۹، پارادایم سازمان یادگیرنده با تاکید بر کاربرد مدل تعالیEFQM، اولین کنفرانس ملی مدیران آموزش و پژوهش، مشهد، https://www.civilica.com/Paper-MTRC01-MTRC01_041.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (بیگی ریزی, مریم، ۱۳۸۹)
برای بار دوم به بعد: (بیگی ریزی، ۱۳۸۹)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نتیجه گرایی تئوریهای مدیریتی، ضرورتی برای پایداری و پویایی سازمانها
- اخلاقیات و نقش و جایگاه آن در تعالی سازمان
- بررسی عوامل موثر بر مقاومت کارکنان در برابر تغییر در سازمان
- تاثیر فرهنگ سازمانی بر رفتار شهروند سازمانی
- کاربست فرایند مدیریت دانش در جریان اجرای برنامه درسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل گزینه های مختلف برای محاسبه پس زدگی در محل پلها
- بهینه نمودن عرض مغزه موج شکن های بنادر جهت حفظ منابع سنگی کشور
- مقایسه سیستم های مختلف اطلاع رسانی پدیده تسونامی به همراه معرفی بهترین سیستم برای شهرهای ساحل کشور
- پیاده سازى استنتاجهاى منطقى در محیط ترسیمى
- بررسی وضعیت تغذیه ای بچه تاس ماهی ایرانی حاصله از تکثیر مصنوعی پس از رهاسازی در رودخانه و بخش ساحلی دریای خزر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.