سال انتشار: ۱۳۸۹
محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
کد COI مقاله: NABATAT11_0345
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۳۰۰.۵۸ کیلوبایت
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل این مقاله منتشر نشده و درپایگاه سیویلیکا موجود نمی باشد.
منبع مقالات سیویلیکا دبیرخانه کنفرانسها و مجلات می باشد. برخی از دبیرخانه ها اقدام به انتشار اصل مقاله نمی نمایند. به منظور تکمیل بانک مقالات موجود، چکیده این مقالات در سایت درج می شوند ولی به دلیل عدم انتشار اصل مقاله، امکان ارائه آن وجود ندارد.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله تجزیه QTL برای مقاومت به سن گندم با استفاده ازنشانگرهای AFLP,SSR
محمد ضابط - دانشگاه بیرجندمحمدرضا بی همتا -
علیرضا طالعی -
محسن مردی -
چکیده مقاله:
مقاومت به سن گندم یک صفت کمی است و گزینش به کم نشانگرهای مولکولی میتواند باعث افزایش کارایی گزینش گردد به منظور مکان یابی QTL های مقاومت به سن گندم و تعیین سهم هرکدام ازQTL ها درتنوع فنوتیپی صفات مرتبط با سن زدگی 140 جمعیتF2:3 حاصل ازتلاقی بین دو رقم مقاومت فلات و حساس لاین 12 مورد بررسی قرارگرفتند صفات مورد مطالعه عبارت بودند ازوزن کل دانه درسنبله های سن زده وزن 5سنبله سن زده و وزن دانه های سن زده درسنبله های سن زده وزن 50دانه سن زده درصد سن زدگی و عملکرد نقشه پیوستگی به وسیله 35نشانگر sSR,68نشانگر AFLPتهیه شد تجزیه پیوستگی نشانگرها را به 27گروه پیوستگی منتسب کرد طول کل نقشه ژنومی 6/875 سانتی مورگان محاسبه گردید و متوسط فاصله بین نشانگرها 9/12 سانتی مورگان بدست آمد درمورد صفت درصد سن زدگی به عنوان مهمترین صفت موثردرمقاومت به سن زدگی درحدود چهارQTL شناسایی شد که درمجموع 44 درصد ازتغییرات فنوتیپ صفت را توجیه نمودند.کلیدواژهها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NABATAT11-NABATAT11_0345.html
کد COI مقاله: NABATAT11_0345
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ضابط, محمد؛ محمدرضا بی همتا؛ علیرضا طالعی و محسن مردی، ۱۳۸۹، تجزیه QTL برای مقاومت به سن گندم با استفاده ازنشانگرهای AFLP,SSR، یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات، تهران، دانشگاه شهید بهشتی، https://www.civilica.com/Paper-NABATAT11-NABATAT11_0345.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (ضابط, محمد؛ محمدرضا بی همتا؛ علیرضا طالعی و محسن مردی، ۱۳۸۹)
برای بار دوم به بعد: (ضابط؛ بی همتا؛ طالعی و مردی، ۱۳۸۹)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > گندم اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ورزی و تراکم بوته بر عملکرد سه هیبریدهای مختلف خاک بررسی تاثیر شیوه ای ذرت دانه
- بررسی امکان اختلاط علفکش نیکوسولفورون+ریم سولفورون(اولتیما) با بروموکسینیل+ام سی پی آ در کنترل پیچک صحرایی و عملکرد ذرت دانه ای
- بررسی تغییرات عملکرد علوفه یونجه استقرار یافته با مدیریت کنترل علف های هرز
- بررسی پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های گلرنگ بهاره از طریق روش گرافیکی
- اثرات گوگرد بر عملکرد دانه و محتوی عناصر غذایی پر مصرف بذور در ارقام پر محصول کلزا(Brassics napus L.)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.