بررسی زمانهای مختلف محلولپاشی روی بر عملکرد دانه و ارتفاع ارقام جو

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 385

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NABATAT13_1326

تاریخ نمایه سازی: 4 آذر 1393

چکیده مقاله:

این پژوهش بهمنظور تعیین بهترین زمان محلولپاشی روی بر عملکرد دانه و ارتفاع ارقام جو در سال زراعی 93-1392 در مزرعه پژوهشی دانشگاه کشاورزی رامین انجام شد. آزمایش به صورت طرح فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل زمانهای مختلف محلولپاشی 4 سطح (شاهد، پنجه زنی، ساقه دهی، گلدهی) و رقم در 3 سطح (جنوب، کارون، زهک) بود. محلولپاشی در همه زمانها با سولفات روی و مقدار سه گرم روی خالص در هزار سی سی آب بود. برای تجزیه داده ها از نرم افزار SAS استفاده شد. نتایج نشان داد بهترین مرحله برای افزایش عملکرد دانه در رقم جنوب و زهک مرحله گلدهی هست و در رقم کارون بین مراحل مختلف تفاوت چندانی وجود نداشت. اثر زمانبر ارتفاع معنیدار نشد؛ و در بین ارقام بیشترین ارتفاع مربوط به رقم زهک با میانگین (89/1) بود و کمترین مربوط به رقم کارون (71/59) بود.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

سیده اکرم موسوی

دانشجوی ارشد زراعت، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

سید عطاءالله سیادت

استاد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

احمد کوچک زاده

استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

محمدرضا مرادی تلاوت

استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :