بررسی رابطه بین آشنایی و کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)با یادگیری زدایی معلمان مدارس هوشمند مقطع ابتدائی شهرستان اردبیل

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 664

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NACIFE01_022

تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه یادگیری زدایی با آشنایی و کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط معلمان مدارس ابتدائی مدارس هوشمند اردبیل در سال تحصیلی 93-1392 به روش توصیفی - تحلیلی انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق 126 نفر از معلمان مقطع ابتدائی مدارس هوشمند اردبیل بودند که همه آنها به صورت کل شماری به عنوان نمونه انتخاب گردید. داده های تحقیق با استفاده از تکنیک پرسشنامه و به روش میدانی گردآوری و با استفاده از نرم افزار spss در دو سطح توصیفی و استنباطی مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گرفت. نتایج آزمون t تک نمونه ای نشان داد که میانگین آشنایی با فناوری اطلاعات و ارتباطات در بین معلمان متوسط به بالا است (3/17) و از بین مولفه های آن، آشنایی با واژه پردازها دارای بالاترین میانگین (3/38) و آشنایی با پایگاه داده ها دارای کمترین میانگین (2/88) است. از سوی دیگر نتایج دیگر نشان داد که میانگین کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط معلمان در کل مولفه ها متوسط به بالا است (3/16) است و از بین مولفه های فناوری اطلاعات و ارتباطات، کاربست واژه پردازها دارای بالاترین میانگین (3/66) و کاربست اینترنت دارای کمترین میانگین (2/88) است. هم چنین میانگین یادگیری زدایی در بین معلمان متوسط به بالا است (3/79) و از بین مولفه های یادگیری زدایی ، یادگیری زدایی شناختی دارای بالاترین میانگین (4/04) و بعد از آن به ترتیب یادگیری زدایی رفتاری (3/69) و یادگیری زدایی هنجاری (3/56) قرار دارند. نتیجه آزمون همبستگی پیرسون درخصوص رابطه بین یادگیری زدایی و آشنایی و کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات حاکی از آن است که از لحاظ آماری در سطح P<0/01 همبستگی مثبتی بین یادگیری زدایی و آشنایی و کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات وجود دارد و در نهایت پیشنهاداتی در راستای ارتقای سطح یادگیری زدایی در دبیران به منظور ارتقای سطح آشنایی و کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات در بین معلمان ارائه شده است.

کلیدواژه ها:

یادگیری زدایی ، آشنایی و کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و ICDL ، معلمان مدارس ابتدائی اردبیل

نویسندگان

سارا ولی زاده

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اردبیل

یوسف نامور

دکترای مدیریت آموزشی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ایران اردبیل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رسته مقدم، آرش و عباس پور، عباس.(1930). در جستجوی الگوی ...
  • Windeknecht, K, Delahaye, B. (2004). A model of individual and ...
  • Emre Y, Carl F.(2010). Compatibility and unlearning in knowledge transfer ...
  • Maurizio PM (2011). Unle arning/Re learning in Processes of Business ...
  • Becker, KL. (2008). Unlearning in the workplace, A mixed methods ...
  • Becker, KL, (2010). Facilitating unlearning during implementation of new technology. ...
  • Chao L, Ya-Ling H, Ming J, der C, (2011). Relationships ...
  • نمایش کامل مراجع