ضرورت بررسی و کشف میکروبهای شکمبه با روشهای جدید تشخیصی چون PCR

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 347

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NACONF01_0380

تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393

چکیده مقاله:

ساکنین اکوسیستم میکروبی شکمبه، یک تشکیلات پیچیده از گروههای مختلف میکروبی است که یک ارتباط همزیستی با میزبان دارد، این ارتباط همزیستی برای تبدیل غذا های لیگنو سلولزی به اسیدهای چرب فرار است. این اسید های چرب فرار منبع انرژی حیوان می باشند. اکوسیستم شکمبه اختصاصی شده و در یک دامنه محدود PH عمل می کند، این دامنه PH به حیوان کمک می کند تا بتواند یک اکوسیستم پایدار را نگهداری کند به طوری که، ورود میکروب های آلوده به شکمبه از طریق مصرف آب و خوراک اختلالی در فعالیت آنها ایجاد نکند. استفاده از تکنیک های زیست شناسی مولکولی چون pcrبرای تشخیص و توصیف میکروب های شکمبه الزامی است، که در این بررسی به آن تاکید شده است.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

سید مهدی موذن جمشیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی فیزیولوزی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ Hobson, P. N. The Runnen Microbial Eco-systenn, Elsevier Applied ...
  • Thauer. R. K., Jumgernann, K. and Decker, K., Energy conservationin ...
  • _ Stewart, C. S., Duncan, S. H. and Richardson, A. ...
  • نمایش کامل مراجع