اثر افزودن نانو ذره نقره بر جداسازی کورکومین با استفاده از سیستم دو فازی آبی پلیمر- نمک

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 690

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NANOQODS01_012

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

زردچوبه یا زرچوبه نوعی گیاه می باشد که از آن ادویه بدست می آید. کورکومین جزء فعال زردچوبه است و دارای خواص ضد التهابی و یک آنتی اکسیدان قوی است[ 1]. مولکول های زیستی مهم در زمینه های مختلف از جمله کورکومین، کاربردهای مختلف در بیو شیمی مربوط به صنایع شیمیایی، غذایی و دارویی دارند. انتخاب یک تکنیک جداسازی و استخراج زیستی به دلیل 1- حفظ فعالیت زیستی مولکول هایمورد نیاز 2- رسیدن به درجه بالایی از خلوص و بازیابی 3- کارآمد و مقرون به صرفه برای فرآیندهای در مقیاس بزرگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است[ 2]. سیستم دوفازی آبیATPS با مخلوط کردن یک الکترولیت و یک پلیمر و تشکیل یک محلول آبی بدست می آید وروش های دیگر آن ممکن است از دو پلیمر شیمیایی مختلف و یا از مخلوط دو نوع نمک تحت شرایط خاص ترمودینامیکی، به عنوان مثالدرجه حرارت، فشار و غلظت ترکیبات بدست می آیند[ 3]. استخراج با استفاده از سیستم دوفازی آبی جایگزین بسیار مناسبی برای مراحل متعدد فرآیندهای پایین دستی مانند تصفیه، تغلیظ و غیره می باشد. به علاوه انتقال جرم تعادلی به سادگی حاصل می گردد و جداسازی بهسرعت انجام می شود.مولکول های زیستی در دوفاز بطور برابر تقسیم نمی شوند، تقسیم مولکول های زیستی در دو فاز بستگی به خواص فیزیکی و دما دارد. به تازگی یک رویکرد جدید برای جداسازی بهتر مولکول های زیستی با افزودن نانو ذرات بهATPSپیشنهاد شده است[ 4]. نانو ذرات نقره باتوجه به سمیت بسیار کم آنها و داشتن ویژگیهای منحصر به فرد کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی و پزشکی دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر افزودن نانو ذره نقره در جداسازی کورکومین در سیستم دو فازی آبی شامل پلی اتیلن گلیکولPEG ,نمک تری سدیم سیترات دی هیدراته می باشد

نویسندگان

بهراد قاسم زاده شرف

گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد شهر قدس ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران

شهلا شهریاری

گروه مهندسی شیمی ، واحد شهر قدس ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران

غلامرضا پازوکی

گروه بیوتکنولوژی و محیط زیست ، دانشکده مهندسی شیمی ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر ، تهران ، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Aggarwal, BB..Shishodia S.:(May 2006); Biochemical pharmacology (Elsevier); 71 (10): 1397- ...
  • Angelica Ribeiro Da Costa, Jane Selia Dos Reis Coimbra, Luisa ...
  • Juliana Maria De Alvarenga, RenataAp arecidaFideles, Maira Vieira Da Silva, ...
  • B aharehAfzal Shoushtari, J avadRahb arShahrouzi and GholamrezaP azuki; Jourmal ...
  • Pourebrahimif atemeh, Shahriari Shahla, Salehifar Mania, 1 and Mozafari Hamid; ...
  • نمایش کامل مراجع