تهیه و بررسی خواص مکانیکی نانو کامپوزیتهای دو جزیی اپوکسی اکسید سیلیسیم و سه جزیی اپوکسی،اکسید سیلیسیم و گرافیت

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 395

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NANOQODS01_043

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

یکی از زمینه هایی که فناوری نانو باعث پیشرفت اساسی در آن شده است، مقوله کامپوزیتها و تولید نانوکامپوزیتها میباشد. مهمترین تاثیرنانوکامپوزیتها کاهش وزن محصولات و افزایش خواص مکانیکی خواهدبود،که منجر به کاهش سوخت مصرفی و هزینههای عملیاتیمیگردد. اولین تحقیق درزمینه نانو کامپوزیتهای پلیمر -خاک رس درژاپن انجام شد. درسال 1970 کاتو و همکارانش دریک کارتحقیقاتیتوانستند نانوکامپوزیت نایلون–خاک رس را به روش پلیمریزاسیون درجا به دست آورند [ 1]. در تحقیقی رفیعی و همکارانش خواص مکانیکی نانوکامپوزیت اپوکسی با صفحات گرافن و نانولولههای کربنی چند دیواره و نانولولههای کربنی تک دیواره با جزء وزنیهای 0/1%راباهم مقایسه کردند. استحکام کششی نانوکامپوزیت اپوکسی وگرافن افزایش 40 %ونانوکامپوزیت اپوکسی و نانولولههای کربنی تک دیواره افزایش 11 % و براینانوکامپوزیت اپوکسی و نانولولههای کربنی چند دیواره افزایش 14 % نسبت به رزین اپوکسی خالص حاصل شد [ 2]. در این مطالعه دو نوع نانو کامپوزیت پلیمری تهیه و خواص مکانیکی آنها مورد بررسی قرار داده شده است، در این کامپوزیتها، رزین اپوکسی به عنوان فاز پیوسته ونانو ذرات اکسید سیلیسیمSiO2 و گرافیت به عنوان مواد تقویت کننده به کار برده شده است

نویسندگان

احسان حسنی

کارشناس ارشد، مهندسی شیمی، دانشگاه مالک اشتر، تهران، ایران

محمدرسول محمدی

کارشناس ارشد، مهندسی شیمی، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران

بهزاد شیرکوندهداوند

استادیار، گروه رزین و افزودنیها، پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ و پوشش، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رضادوست، .م، بهشتی، م.ح. "پلاستیک‌های تقویت‌شده (کامپوزیت‌ها)، پژوهشگاه پلیمر وپتروشیمی ...
  • Rafiee M. _ Rafiee J., Wang Z., Song H., Yu ...
  • نمایش کامل مراجع