بررسی و مقایسه میزان غلظت گازسولفید هیدروژن H2S با استانداردهای بین المللی درواحد بهره برداری شرکت نفت و گاز مسجد سلیمان

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,319

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NATURE01_891

تاریخ نمایه سازی: 31 فروردین 1392

چکیده مقاله:

سولفید هیدروژن ازجمله آلاینده های سمی هوا با بوی مخصوص می باشد مقدارقابل ملاحظه ای از این گاز درارتباط با فعالیت های صنعتی ازقبیل پالایشگاه نفت تصفیه خانه فاضلاب تصفیه گاز ترش صنایع کاغذسازی و غیره تولید می شود سولفید هیدروژن یکی ازخطرناک ترین گازهای موجود درمحیطهای کارصنایع نفت و گاز و یک ترکیب غیرمطلوب درمخازن گازی به شمار میرود که نه تنها سهم اقتصادی هیدروکربنهای با ارزش مخازن گازی را کم می کند بلکه دارای اثرات سمی است و باعث خوردگی تجهیزات بهره برداری مخازن میگردد دراین تحقیق بررسی پراکنش و تدوین چهارچوب مدیریت زیست محیطی انتشارگاز سولفید هیدروژن درواحد بهره برداری شهرستان مسجدسلیمان مورد پژوهش قرارگرفت مدت زمان اندازه گیری 6 ماه بود که ازفروردین تا شهریور صورت گرفته که منابع انتشار مشخص و برحسب محوطه ماه و فصل مقایسه انجام گرفت و راهکارهای مدیریتی چون استفاده ازسیستم تصفیه پساب جهت پساب همراه نفت آموزش افراد درجهت افزایش ااگاهی درمورد فرایندها و پیشگیری ازصدمات ایمن سازی گودال سرد ازنظر نشت آلودگیها ازطریق خاکهای آلوده و ... جهت کمینه سازی انتشارگاز ارایه داده شد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

معصومه باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد

نعمت اله جعفرزاده

اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :