تثبیت آنزیم فنیل آلانین دهیدروژناز با استفاده از MCM-41 عامل دار شده با گروه های آمینو و کاربرد آن بعنوان نانو حسگر زیستی فنیل آلانین

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 820

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI08_0417

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

در این مطالعه روشی جدید برای سنتز مزوپروس های عامل دار شده با پروپیل آمین ( MCM-41-NH2 ) و در ادامه ساخت بیو حسگر فنیل آلانین برپایه آنزیم فنیل آلانین دهیدروژناز محاط شده در داخل مزوپروس عامل دار شده، ارائه گردیده است. نتایج نشان می دهند که زیست حسگر طراحی شده قابلیت های جدیدجهت تشخیص و تعیین مقادیر کم فنیل آلانین در نمونه های بیولوژیکی و حتی محلول های داروئی را داراست. برای طراحی و تهیه زیست حسگر مورد نظر از یک سیستم سه الکترودی که شامل الکترود کربن شیشه ای، پلاتین، کالومل به ترتیب بعنوان الکترودهای کار، کمکی و مرجع برروی دستگاه AUTOLAB بصورت مجتمع استفاده گردید. از آنجاییکه عدم تعادل غلظتی آمینو اسید فنیل آلانین باعث بروز بیماری هایی همچون فنیل کتونوری می شود تا بحال روش های مختلفی نظیر اسپکتروسکوپی، فلورسانس ولومینسانس جهت اندازه گیری فنیل آلانین گزارش شده است. ولی مشکل اساسی همه این روش ها نیاز به مشتق سازی است. در حالیکه زیست حسگر جدید بر پایه نانو تکنولوژی و مزوپروس های عامل دار شده نیازی به مشتق سازی نداشته و بطور مستقیم جهت شناسائی فنیل آلانین مورد استفاده قرار می گیرد که جز مزایای رقابتی این زیست حسگر با روش های فوق الذکر می باشد.

نویسندگان

نسرین شادجو

دانشجوی دکترای شیمی آلی، دپارتمان بیوشیمی، انستیو پاستور ایران

اسکندر امیدی نیا

دکترای بیوتکنولوژی پزشکی، دانشیار، دپارتمان بیوشیمی، انستیو پاستور ایران

محمد حسن زاده

دانشجوی دکترای آنالیز داروئی، مرکز تحقیقات کاربردی داروئی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • (1) S aghatforoush, L.A., Hasanzadeh, M., Shadjou, N., Khalilzadeh, B., ...
  • (2) Hasanzadeh, M., Shadjou, N, de la Guardia, M., Eskandani, ...
  • (4) Hasanzadeh, M., Shadjou, N., Chen, S.T., Sheykhzadeh, P., 2012. ...
  • (5) Naghib, S.M., Rabiee, M., Omidinia, E., Khoshkenar, P., 2012. ...
  • (6) Naghib, S.M., Rabiee, M., Omidinia, E., Khoshkenara, P., Zeini, ...
  • " Enzyme Technology Lab., Biochemistry Dept., Genetic and Metabolism Group, ...
  • نمایش کامل مراجع