سال انتشار: ۱۳۹۲
کد COI مقاله: NCASPNU01_135
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۸۶.۷۶ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۱۳ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
صدورگواهی چاپی نمایه سازی | مشاهده گواهی مقاله |
دریافت گواهی PDF مقاله |
گزارش خرابی مقاله |
سایر مقالات این مجموعه
متن کامل این مقاله دارای ۱۳ صفحه در فرمت PDF قابل خریداری است. شما می توانید از طریق بخش روبرو فایل PDF این مقاله را با پرداخت اینترنتی ۳۰,۰۰۰ ریال بلافاصله دریافت فرمایید
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
قبل از اقدام به دریافت یا خرید مقاله، حتما به فرمت مقاله و تعداد صفحات مقاله دقت کامل را مبذول فرمایید.
علاوه بر خرید تک مقاله، می توانید با عضویت در سیویلیکا مقالات را به صورت اعتباری دریافت و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر برای دریافت مقالات بپردازید. اعضای سیویلیکا می توانند صفحات تخصصی شخصی روی این مجموعه ایجاد نمایند.
برای راهنمایی کاملتر راهنمای سایت را مطالعه کنید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای ۱۳ صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی قابلیت انتقال مجدد و قابلیت فتوسنتز سنبله در ژنوتیپ های مختلف گندم در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی
سمیه السادات دامن افشان - دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجردرضا حق پرست - استادیار، معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم، سرارود، کرمانشاه
منصور سراجوقی - استادیار، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
چکیده مقاله:
انتقال مجدد مواد فتوسنتزی از ساقه به دانه، یکی از عمده ترین راه های جبران کاهش وزن دانه ناشی از تنش خشکی است و میزان فتوسنتز سنبله از صفات شناخته شده مقاومت به خشکی می باشد. در این تحقیق به منظور بررسی توانایی قابلیت انتقال مجدد و میزان فتوسنتز سنبله در 19 ژنوتیپ پیشرفته گندم نان و مقایسه ی آنها با چهار رقم زراعی شاهد در سال زراعی 91-1390 در مزرعه تحقیقاتی معاونت مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی اجرا شد. قابلیت انتقال مجدد، قابلیت فتوسنتز سنبله بر اساس روش محلول باشی قسمتی از کرت ها با کرات سدیم 14 روز بعد از گرده افشانی و مقایسه وزن دانه های این تیمار با وزن دانه های طبیعی محاسبه شد. براساس نتایج تجزیه واریانس و آزمون مقایسه میانگین اختلاف معنی داری بین ژنوتیپ های مورد بررسی از نظر قابلیت انتقال مجدد در سایت دیم و آبی وجود داشت. از نظر قابلیت انتقال مجدد و میزان فتوسنتز سنبله رقم زراعی کریم در هر دو شرایط برترین ژنوتیپ شاهد بود و در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی به ترتیب سه و یک ژنوتیپ برتر از رقم کریم از نظر قابلیت انتقال مجدد بودند. از نظر میزان فتوسنتز سنبله در شرایط دیم سه ژنوتیپ برتر از رقم کریم بودند ولی در شرایط آبیاری تکمیلی رقم کریم به همراه یک ژنوتیپ دیگر برترین بودند.کلیدواژهها:
انتقال مجدد، قابلیت فتوسنتز سنبله، گندم نان، تنش خشکیکد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://www.civilica.com/Paper-NCASPNU01-NCASPNU01_135.html
کد COI مقاله: NCASPNU01_135
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دامن افشان, سمیه السادات؛ رضا حق پرست و منصور سراجوقی، ۱۳۹۲، بررسی قابلیت انتقال مجدد و قابلیت فتوسنتز سنبله در ژنوتیپ های مختلف گندم در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی، اولین همایش ملی علوم کشاورزی با تاکید بر تنش های غیرزیستی، نقده، دانشگاه پیام نور نقده، https://www.civilica.com/Paper-NCASPNU01-NCASPNU01_135.html
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (دامن افشان, سمیه السادات؛ رضا حق پرست و منصور سراجوقی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (دامن افشان؛ حق پرست و سراجوقی، ۱۳۹۲)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش
علم سنجی پایگاه سیویلیکا
می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را
بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:کشاورزی > کشاورزی دیم کشاورزی > گندم اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تأثیر پرلیت در بستر کشت گلدانی گیاه برگ زینتی فیکوس بنجامین ابلق
- تهیه نقشه های پهنه بندی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک های اراضی دشت مرودشت
- اندازه گیری سایه اندازگیاه باعکس برداری وبرآورد رابطه آن با شاخص سطح برگ و ضریب خاموشی گندم زمستانه
- ارزیابی عملکرد و پایداری امرژی سیستم کشاورزی گندم مطالعه موردی: شهرستان دزفول استان خوزستان
- بررسی قابلیت انتقال مجدد مواد فتوسنتزی بر عملکرد اجزاء عملکرد ژنوتیپ های پیشرفته گندم در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی میانگین عملکرد و سود خالص پایدار چهار رقم تجاری پسته در استان کرمان
- بررسی نقش برندسازی در توسعه صادرات صنعت پسته ایران
- بررسی نقش بسته بندی در توسعه صادرات صنعت پسته ایران
- اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت مغز پسته تازه رقم احمدآقایی در طی انبارمانی
- اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری پسته تازه رقم احمدآقایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
شبکه تبلیغات علمی کشور
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.